marvel-male-actors-as-women-new-snapchat-filter-gender-cover
U VAZDUHU · društvene mreže

Društvena mreža Snapchat kojoj su mnogi predviđali propast je pronašla nov način da ostane relevantna. Naime, u okviru ove aplikacije od sada možete koristiti filter „genderswap“ koji vaše lice transformiše u lice osobe suprotnog pola.

Entuzijasti sa sajta Bored Panda su odlučili da testiraju ovaj filter pa su u tu svrhu upotrebili genderswap opciju na lica različitih muških holivudskih zvezda. Oni su izabrali da to budu glumci koji su igrali u Marvelovim filmovima kao što su Robert Dauni Džunior, Kris Hemsvort, Tom Hidlston i drugi. Nismo sigurni zašto nisu probali filter i sa glumicama iz ovih filmova, ali verujemo da će to već neko od korisnika Snapchata probati sam.

Na prvi pogled, ženske verzije poznatih glumaca su ispale dosta uverljive. Jedina zamerka je možda da su previše slične jedna drugoj, iako se isto ne može reći za same glumce. Šta vi mislite o kvalitetu ovog filtera? Verujemo da ste ga već isprobali ako imate Snapchat, ali ako još niste instalirali ovu aplikaciju, pogledajte efekte filtera u našoj galeriji.

Robert Dauni DžuniorOtvori galeriju
facebook-secret-crush Nova opcija na Fejsbuku će vam pomoći da pronađete pravu ljubav pjimage (14) Fejsbuk čuvao lozinke preko milion korisnika Instagrama photo-1505322747495-6afdd3b70760 5 aplikacija za savršen Instagram profil sumner-mahaffey-363367-unsplash Ananas ste sve vreme pogrešno jeli, evo i dokaza · · · · ·