page-poznati-u-mladosti
U VAZDUHU · pop trash

Američki književnik Kurt Vonegat je jednom izjavio sledeće: „Pravi horor je kada se jedno jutro probudimo i otkrijemo da naši prijatelji iz srednje škole vladaju zemljom“. On je potpuno u pravu. Kada se samo setimo kako smo se mi ponašali u tinejdžerskom dobu, čini se prosto neverovatnim da smo na kraju ipak odrasli i postali (donekle) normalni i odgovorni.

Isti je slučaj i sa poznatim ličnostima, doduše, s jednom malo razlikom. Pregledom njihovih fotografija iz srednjoškolskih dana primetno je da su neke od njih već tada izgledale kao da će imati svetlu budućnost u svetu šoubiznisa. U našoj galeriji možete videti portrete Maraje Keri, Krisa Preta, Eve Mendez i drugih slavnih ličnosti, nastalih u periodu kada su oni bili tinejdžeri.

Leni Krevic kao srednjoškolacOtvori galeriju
7ee5e1fa-b424-4e8f-a6b0-8ce8009d22dd-aladdin-relationship-based-on-your-zodiac Koji Diznijev film opisuje vašu vezu? naslovna Zvezde koje žive u izolaciji Celebrities_look_alike_animals1-cover Ove životinje izgledaju isto kao poznate ličnosti collage Poznate ličnosti koje ne veruju u monogamiju · ·