pagecover
U VAZDUHU · pop trash

Neki parovi poznatih ličnosti su toliko zaljubljeni da ih ništa neće sprečiti da budu zauvek srećni i zadovoljni. Drugi pak idu malo zaobilaznijim putem do svog cilja i potrebno je da se nekoliko puta rastaju da bi im postalo jasno da su stvoreni jedno za drugo.

Danas ćemo se baviti takvim ljubavnim vezama iz sveta šoubiznisa. Nije nužno da će svi poznati parovi sa naše liste na kraju završiti zajedno, ali se mi svojski nadamo da će se to dogoditi.

1. Džastin Biber i Selena Gomez

Džastin i Selena su se prvi put spanđali 2010. Posle nekoliko pauza i novih početaka, činilo se da su zauvek završili svoju romansu 2015. Poslednjih dana, međutim, njih dvoje su opet zajedno viđeni u javnosti, hraneći glasine da su ponovo par, nakon Seleninog raskida sa pevačem The Weekndom.

2. Lijam Hemsvort i Majli Sajrus

Majli i Lijam su se upoznali 2009. tokom snimanja filma The Last Song i vrlo brzo završili zajedno. Njihov prvi raskid se dogodio već naredne godine u avgustu. U proleće 2011. su se vratili jedno drugom, a već u junu 2012. su se verili. Septembra 2013. par je odlučio da otkaže venčanje i narednih nekoliko godina su proveli odvojeno, da bi svoju ljubav ponovo obnovili 2016.

3. Džastin Timberlejk i Džesika Bil

Popularni pevač i holivudska zvezda su u srećnom braku od 2012. Pre toga, međutim, odnosi između njih dvoje nisu uvek bili sjajni. Nakon četiri godine veze, Džastin i Džesika su u jednom periodu 2011. bili veoma blizu kraja svoje idile, ali srećom, ubrzo su uvideli da su stvoreni jedno za drugo.

4. Džon Mejer i Kejti Peri

Iako njihova muzika nema mnogo toga zajedničkog, Džon i Kejti su u više navrata bili u ljubavnoj vezi. Sve je počelo 2012, a nakon nekoliko godina u kojima su se svađali i mirili, par je 2015. odlučio da je ipak bolje da zauvek okončaju svoju vezu.

5. Rouz Lesli i Kit Harington

Rouz i Kit su bili ljubavnici u hit seriji Game of Thrones, a učestvovanje u ovom TV projektu ih je približilo i u stvarnom životu. Tokom 2012. su na kratko bili u vezi, ali su ipak ubrzo raskinuli. 2014. su obnovili ljubav, a ove godine u septembru su objavili i veridbu. Nadamo se da će njihova nova zajednička sreća potrajati duže nego prošli put.


famous_parents_02-640x356cover Glumačke zvezde i njihovi poznati roditelji u istim godinama page-cover Kada se poznate dame obuku neprikladno Dekameron Otvoriše se manastirska vrata: Crkva i sveštena lica u tekstovima pop, rok i folk pesama pagecover Odabrale su pogrešne pantalone · · ·