Poznati reklame
PULS GRADA · moda

Ništa ne prodaje proizvod bolje od razgolićenih poznatih ljudi, takozvanih „celebrityja“. To je lozinka koja otvara mnoga vrata, a ni slavnim glumicama i pevačicama nije mrsko da budu zaštitna lica za poznate modne brendove. Svako u ovoj vrsti saradnje vidi ličnu korist i dobitak, bez obzira da li govorimo o zelenim novčanicama, i to mnogo njih, ili o besplatnim parfemima, kolekcijama i slično. Ako ništa drugo, možda će na kraju venčanicu ili frak za crveni tepih dobiti gratis, a što se tiče reklama za piće ili energetske čokoladice, nikad se ne zna – možda ih gricka i pijucka cela familija.

Nije da manekenke ne umeju da valjano obave posao pa se čuvene kompanije odluče da uposle slavne glumice ili pevačice. Ako neko lepo lice i ne znamo to bi na računu brenda moglo da se upiše kao minus, a kakve su šanse da neko ne zna za Rihannu ili Jennifer Aniston? Pogledajte u našoj galeriji ko se sve našao u reklamnim kampanjama poznatih brendova i proizvoda.

Katie Holmes - šminka Bobbi BrownOtvori galeriju
Modni blogeri Modni blogeri sa najviše stila Moda za poneti Novembarska Moda za poneti Moskovska nedelja mode Iz Rusije s ljubavlju: Ulični stil tokom Moskovske nedelje mode Beyonce i Topshop Beyonce i Topshop kreiraju garderobu za svaki dan · · · · · · · ·