Poznati u trenucima opuštanja
fotografija

Reč je o privatnim fotografijama poznatih ljudi, modeli, režiseri, glumci i pevačice, svi na jednom mestu – u našem malom paparaco porodičnom albumu. Zapravo je reč o privatnom albumu Michaela Whitea, legendarnog producenta i plejboja. Nedavno je pominjan i film o njegovom životu, a kao samo jedan delić materijala koji bi svakako morao ući u knjigu snimanja našao se i ovaj album.

Oni kojima je postao prijatelj, bez obzira na godine i ugled kojim danas raspolažu, tvrde da je White bio vrsta socijalne mreže pre nego što su one u rečniku postojale kao pojam, te ga tako porede i sa Facebookom, tvrdeći da ih je nesebično upoznavao sa svojim prijateljima ne očekujući baš ništa za uzvrat.

Dakle, ako ste do sada samo razmišljali kako izgledaju dok se u rerni nešto peče, a utakmica je u toku – evo vaše prilike da se uverite – nema savršene žene, kao ni muškarca!

Anna WintourOtvori galeriju
Momci iz geta Foto-dokumenti: Momci iz Bronksa Civilizacija i priroda - borba i koegzistiranje Priroda protiv civilizacije Šta životinje žele? Za čim čeznu životinje iz Zoo vrta? Moć transformacije John Malkovich – original falsifikata · · · ·