Poznati u ulogama Diznijevih junaka
KULTURA · fotografija

Čuvena američka fotografkinja Annie Leibovitz poznata je po svom radu u velikom časopisu Rolling Stone i Vanity Fair kao i po fantastičnim portretima, a u proteklih nekoliko godina posvetila se projektu u kom poznate ličnosti oživljavaju scene iz Diznijevih filmova.

Serija fotografija čije je pravljenje već nekoliko godina u toku nosi naziv Disney Dream Portraits, a poznati modeli na njima oživljavaju omiljene likove iz crtanih filmova. Međutim, ovde scene iz Diznijevih crtaća nisu uvek direktno prenesene u realan svet, već je najvažnije bilo očuvati njihovu bajkovitost i magičnost. Na fotografijama se nalaze zvezde poput Scarlett Johansson (koja je preuzela ulogu Pepeljuge) i Beyonce (u ulozi Alise u Zemlji čuda), a tu su još i Jennifer Hudson, Jack Black, Will Ferrell i mnogi drugi. U našoj galeriji pogledajte neke od ovih sjajnih portreta autorke Annie Leibovitz.

Poznati u ulogama Diznijevih junaka - Jessica Chastain kao Merida iz filma "Brave"Otvori galeriju
Poznati se skinuli za editorijal W Magazina Poznati se skinuli za editorijal W Magazina f4 Lepota u (a)simetriji Urban Exploration Lepota koju kriju italijanske ruševine Bonnie Cheung Najbolje fotografije na Sony World Photography Awards · · ·