Sve najbolje Prada kampanje
PULS GRADA · moda

Čuvena modna kuća Prada je nedavno iz svoje arhive pokrenula projekat koji podrazumeva postavljanje na internet, u visokoj rezoluciji, sve kampanje koje je u prethodnih 30 godina rada i postojanja napravila. Dobre fotografije imale su značajnog udela u kreiranju ovog brenda, a poznata imena poput Glena Luchforda, Kristen McMenamy, Stevena Meisela i Darije Werbowy nisu obišla Pradino ponosno ime.

Italijanska modna kuća specijalizovana za luksuznu modu kupce traži među visokom srednjom klasom i ozbiljnim bogatašima koji znaju šta je kvalitet. Osnivač je bio Mario Prada koji je sa bratom otpočeo biznis otvarajući radnju koja je prodavala predmete od štavljene kože, ali davne 1913. to nije bio luksuzni komad modnog sna, već potreba, jer su izrađivali torbe i druge sitne predmete neophodne u domaćinstvu.

Prada se uvek, a naročito od kraja osamdesetih prepoznavala i razumela kao modna marka koja nije za svakoga, ali oni koji su je voleli bili su joj verni zbog toga što je pažljivo odabirala sve – od zaštitnih lica u svakoj kampanji do materijala od kojih izađuje odevne predmete, obuću i druge modne trice i kučine.

Prada kroz objektiv čuvenog Stevena MeiselaOtvori galeriju
Sezonske rasprodaje Aktuelne rasprodaje: Minimalno ulaganje, maksimalna dobit Grammy Najbolje obučene pevačice na dodeli Gremi nagrada Stare i nove holivudske lepotice Koji se stilovi najčešće pojavljuju na dodeli Oskara Najbolji modni stilovi poznatih muzičara Muzičari kao ikone stila · ·