Prada otvorila prvu poslastičarnicu
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

U poslednjih par godina ono šta jedete postalo je jednako važno kao i ono kako se oblačite. Moda i hrana, dva pokazatelja životnog stila kakav vodite, od nedavno su u Milanu dobili posebnog predstavnika. Dugo je Italija, naročito Milano, bio grad na čiji bi se pomen svi zaposleni u modnoj industriji vidno štrecnuli, a od kraja 2014. kada je brend Prada postao i većinski vlasnik čuvene poslastičarnice Pasticceria Marchesi ljubitelji kolača i mode dobili su novo trendi mesto kao obaveznu destinaciju ka kojoj se makar jednom u životu moraju zaputiti.

Ove nedelje čuvena poslastičarnica Pasticceria Marchesi otvara svoja vrata pod novom Prada upravom, na luksuznoj lokaciji, u ulici Via Montenapoleone u srcu Milana.
Prada je svoj novi zadatak shvatila prilično ozbiljno, te je angažovan poznati arhitekta Roberto Baciocchi kako bi u ambijentu stare poslastičarnice stvorio nešto moderniji dizajn, u kojem nije izostavljen ni najfiniji Rosenthal porcelan, i srebrni pribor za jelo.

Nova, a stara Pasticceria Marchesi služiće sve tipove doručka i ručka uz aperitive, od 7:30 do 21 h, a za one koji planiraju da uskoro posete Milano, neka im ova poslastičarnica bude obavezna usputna stanica u upoznavanju luksuza na italijanski način.


Kuća na vrhu vulkana The Volcano House: Da li biste živeli u kući na vrhu vulkana? Devojačka soba iz filma "Doručak kod Tifanija" Čuvene filmske spavaće sobe Escobarove napuštene vile Napuštene vile Pabla Eskobara 19e2ltsjduydijpg 10 propalih utopijskih gradova budućnosti · · ·