Praktični trikovi roditelja
U VAZDUHU · urban flash

Oni koji još uvek nisu postali roditelji trebalo bi da se na vreme pripreme i to praktičnim znanjima i veštinama, kako im se sva ubeđenja i uverenja ne bi srušila poput kule od karata onoga trenutka kada im prinova pokvari sve planove o urednom i životu sređenom pod konac.

Nije istina da u vreme dok vaše dete raste ne možete da imate sređene misli i život, ali to znači da morate temeljno da se upoznate sa problemima koji vas tokom tih godina očekuju i da im pristupite sa dovoljno kreativnim ali i konkretnim rešenjima.

Mi vam nudimo praktična rešenja, takoreći trikove kojih su svi oni koji su se već ostvarili kao roditelji verovatno odavno svesni. Biti roditelj je verovatno blagoslov, ali to ne znači da će se često i trenuci u kojima je očekivano da se dobro zabavite ubrzo biti pretvoreni u glavobolju. Deca su pametna i vole izazove, vole da uče i vole da rešavaju zadatke, ali ako vas kao roditelja mrzi da se bavite njihovom perspektivom teško da će proći i jedan dan bez suza.

Zato pokušajte da problemima i njihovom rešavanju priđete sa one strane koja će i vašem detetu biti jednako interesantna. Ako ste vi samo čistačica kuvarica ili onaj ko ide i redom sprema dok se deca zabavljaju brzo će stvari postati haotične i teške. Uživajte u roditeljstvu, a ako još uvek niste sigurni kako – evo nekih trikova koje su za vas otkrili oni koji su odavno položili roditeljski magistrat!

Nek se dete bezbedno brčkaOtvori galeriju
Muzičari i Twitter Muzičari koje treba da pratite na Twitteru Koliko košta biti žena Koliko košta biti žena? Bogataši i roboti Kineski bogataš kupuje uz pomoć robot-služavki Žene na novčanicama Jake valute: U kojim zemljama su žene na novčanicama ·