1
PULS GRADA · lepota

Pro Fiber je profesionalni tretman za dugotrajnu obnovu oštećene kose od strane L’Oréal Professionnel brenda. Ovaj profesionalni tretman za negu oštećene kose je sada jednostavniji, poboljšan i jači.

Pro Fiber je prvi dugotrajni protokol za negu kose, čija formula sadrži negujući APTYL 100 molekul koji ima sposobnost dugotrajnog zadržavanja unutar vlasi kose, dok se ranije većina korisnih sastojaka uklanjala već prvim narednim šamponiranjem. APTYL 100 molekularni kompleks se sastoji iz kombinacije dva aktivna sastojka: aminosilana i katjonskog polimera, koji su poznati po jačanju strukture kose, time što prodiru u unutrašnjost kose kroz mikro otvore na vlasi.

Dve jednostavne linije

Re-create

Pruža obnovu vlasi kose koja je lagano oštećena. Linija se sastoji iz šampona i maske namenjenih za neverovatan rezultat obnove kose.

Pogodno za osetljivu kutikulu i korteks.

Rezultat: kosa postaje jača, nežnija i sjajnija.

Reconstruct

Pruža obnovu vlasi kose koja je vidno oštećena hemijskim procesima i toplotom. Linija se sastoji iz šampona i maske koji pružaju optimalnu dozu sastojaka za veliko zadovoljstvo klijenata.

Pogodno za veoma oštećenu kutikulu i korteks.

Rezultat: kosa je obnovljena i sjajna.

Pro Fiber je dostupan isključivo u L’Oréal Professionnel ovlašćenim salonima. Frizer može primeniti personalizovani salonski tretman i pružiti preporuku za upotrebu proizvoda kod kuće.

pjimage (38) Kako da odredite tip kože i odaberete pravu negu? BeFunky-collage Dok Osvetnici ruše rekorde, stiže novi uređaj za herojsku negu lica BeFunky-collage (16) Ovo će biti trendi boje za kosu ovog leta FOREO_Saveti za negu kože tokom -onih dana- Saveti za negu kože tokom „onih dana” u mesecu · · ·