Lansirana beskontaktna prepaid MasterCard platna kartica
U VAZDUHU · promo

Na tržištu Srbije prvi put je lansirana beskontaktna pripejd MasterCard platna kartica koja nudi nov pristup kontroli troškova i lakoći obavljanja transakcija. Ova kartica je lansirana u okviru zajedničkog projekta Eurobank i Mančester junajteda, čime je obeležena trogodišnja uspešna saradnja ove dve kompanije.

Nova Manchester United kartica je prva beskontaktna pripejd MasterCard platna kartica koja je najbolji izbor za plaćanja preko interneta, jer nije povezana s tekućim računom i oslobođena je provizije za plaćanja u inostranstvu. Vlasnik kartice uplaćuje iznos koji mu je na raspolaganju, bez troškova mesečnog održavanja, a apliciranje za karticu je moguće i putem Eurobank M-banking aplikacije.

„Kao veliki poslodavac i institucija koja brine o finansijama građana Srbije, njih oko pola miliona, pažljivo merimo svaki korak kako bismo sačuvali i unapredili reputaciju odgovorne i stabilne banke, a istovremeno svoju ponudu prilagodili potrebama naših klijenata. Nova prepaid kartica sa znakom Mančester Junajteda jedan je od načina da to ostvarimo“, rekla je Slavica Pavlović, predsednik Izvršnog odbora Eurobank.

Za tri godine od kako je Eurobank lansirao prve kobrendirane kreditne i debitne kartice, zajednica ljubitelja ovog kluba broji više od 17 hiljada članova.

“Dosadašnji dobri poslovni rezultati i saradnja sa jednim od najboljih fudbalskih klubova na svetu motivisali su nas da dodatno unapredimo segment platnih kartica, i ove godine uvedemo novu karticu sa znakom Eurobank – Mančester junajted, koja nudi inovativni pristup plaćanju i obraća se mladima. Beskontanktna prepaid  platna kartica je pravi odgovor na njihove potrebe”, rekao je Dušan Mihailović, član Izvršnog odbora Eurobank. 

U skladu sa poslovnom politikom koja podrazumeva i snažnu posvećenost društveno odgovornom poslovanju, predstavnici Eurobank uručili su značajnu donaciju fudbalskom klubu “Mungosi”. Ovaj klub i školu fudbala našeg proslavljenog reprezentativca Aleksandra Kovačevića pohađa oko 50 dece sa invaliditetom i smetnjama u razvoju, pa će donacija Eurobanke biti velika podrška naporima da ova deca dobiju jednake mogućnosti da se bave sportom i budu ravnopravni članovi zajednice.


Učesnici Intesa konkursa Proglašeni pobednici konkursa „Moj put u Diznilend“ Simpsonovi i Tic Tac Homer, Mardž i Bart udružili su se sa Tic Tac-om Humus Ribella Humus je pronašao svoje mesto na domaćoj trpezi “Skockajte se za savršen party!” Instagram konkurs Izložba „20 godina Noći Reklamoždera“ i početak Instagram konkursa “ Skockajte se za savršen party!“ · ·