ljubav
U VAZDUHU · urban flash

Ako se čovek tokom vremena promeni, zašto se iznenadite kada se promeni i seksualni život vas i vašeg partnera? Naravno, ne treba pustiti da strast nestane iz veze, već treba prihvatiti činjenicu da u dugoj vezi treba raditi na seksualnom životu i to često.

Stručnjaci kažu da je ključ za srećan i dugovečan seksualni život u dugoj vezi eksperimentisanje, menjanje i poboljšanje. Postoje neka pravila koja itekako mogu pomoći da se ponovo probudi strast među partnerima.

1. Pronađite film za odrasle koji oboje impresionira
Bez obzira da li ste stručnjak na polju filmova za odsrasle ili samo radoznali početnik, gledanje filma sa partnerom može da vas razbudi ali je bitno da pronađete film u kojem oboje možete da uživate.

2. Kamasutra, zašto da ne?!
Eksperimentisanje i osveženje seksualnog života su ključ veze. Nekad vas je vodila strast i bilo je dovoljno, ali u pojedinim fazama veze morate da istražujete i druge načine da se zbližite.

3. Zaboravite na brz seks
Na ovo ste verovatno navikli, brzi seks pre i posle spavanja. Ali, navika je pogrešna. Seks treba da bude zasnovan na povezanosti i bliskosti.

4. Setite se da ste nekad slali lascivne poruke
Sigurno je da posle nekoliko godina zajedničkog života komunikacija zasnovana na rečenicama: „Šta ima za večeru“ i „Kupi toalet papir“ nikako nisu stvari koje su u stanju da napale nekog. Šaljite opet lascivne poruke kao na početku veze. Da, možda će vam biti čudno u početku, ali to je zato što ste izašli iz tog obrasca ponašanja. Veoma brzo ćete se opet navići i poboljšati seksualni život.

5. Promenite raspored                                                                                          Možda mislite da niste od tih, ali sigurno ste upali u rutinu tokom seksa. Promenite za početak vreme, pa mesto a onda ćete promeniti i pokrete i poze.

6. Barem jednom mesečno ne spavajte u pidžami nego u nečemu seksi
Nekako ta pamučna pidžama asocira na spavanje. Probajte sa nečim što ima seksualnu konotaciju. Verovatno će upaliti.

mačka Da li je ona najlepša mačka na svetu? kuknjava Zašto ne bi trebalo previše da se žalimo? sreća Oni su baš imali sreće noge Šest devojaka i pet pari nogu. Šta se dešava na ovoj fotografiji? · ·