Pravilno odabrano žensko donje rublje
PULS GRADA · lepota

Ormarić ili polica u kojoj stoji vaš donji veš ne samo da je povremeno istumban i da mu je potrebno čišćenje, potrebno mu je mnogo više od toga – ozbiljna reorganizacija. Kada nakon nekoliko sezona shvatite kako vam je garderober prepun odeće koju više, sasvim izvesno nećete nositi, tada se bez griže savesti odlučujete da istu podelite ili bacite, a šta je sa donjim vešom?

Ne, naš savet nije da podelite grudnjake i gaćice nekim nepoznatim osobama i poželite im mnogo sreće sa njima, na protiv, mislimo da su dame mnogo savesnije kada je reč o onome što ne ide do kože. Ili da se preciznije izrazimo – koliko često menjate grudnjake i gaćice, a koliko često maskaru?

Tačan odgovor glasi ni jedno ni drugo ne bi trebalo da vam služi godinama. Ako etiketu na grudnjaku i gaćicama već odavno ne možete da iščitate, a žica koja drži korpe se izvlačila nebrojeno mnogo puta, vreme je za nove stvari. Samopouzdanje je najbolji modni dodatak, a za tako nešto nije vam potrebno ni izuzetno skupoceno niti provokativno donje rublje.

Potrebno vam je nekoliko kompleta i nekoliko pojedinačnih delova koje biste lako mogli da sparujete sa ostatkom veša koji imate. Crni grudnjak je osnova, beli ili svetlo bež je obavezan u slučaju bele košulje ili ukoliko volite da nosite lagane i prozirne materijale. Jedan sportski grudnjak sa ojačanjima je vaš glavni saveznik kada god da ste aktivni, a za ostatak se prepustite sopstvenoj mašti i našoj galeriji…

Jedan od odabranih grudnjaka bi trebalo da ima "push up" efekatOtvori galeriju
Šminkanje 6 Parižanki otkriva bez kojeg karmina ne mogu da žive Losion Kozmetika – da li je više i bolje? Šminka u trendu 2015. Trend proleća 2015: Najbolja šminka Depilacija šećernom penom Depilacija – kako se izboriti sa iritacijama