Povrće i IDEA
PULS GRADA · shopping

IDEA ima još jednu ideju za sve svoje verne komšije. Od sada ne morate ni da razmišljate o sopstvenoj bašti u kojoj ćete zasaditi vaše povrće. Jednostavno zakoračite u sopstvenu IDEA baštu i „uberite” svežu salatu.

IDEA je u tri svoje prodavnice: u Ušću na adresi Bulevar Mihajla Pupina 4, kod Đerma na adresi: Bulevar Kralja Aleksandra br. 174 i IDEA prodavnici, Kralja Aleksandra br. 294, otkrila kako da isporuči najsvežiju salatu, a usput i natera ljude da je više konzumiraju.

Iako povrće ne raste u prodavnici, ovaj „vrt” ne samo da izdvaja IDEU od drugih trgovinskih lanaca kod nas i u regionu, već nam nudi zanimljivo i neobično iskustvo. Svako može da ode po svoju porciju zdravlja. Povedite vaše mališane da zajedno sa njima uberete dnevnu dozu vitamina i da napunite vaš tanjir. Prijatno!

io Koji red za kasu da izaberete da najbrže završite? VISA Pet korisnih trikova koje treba da znate o online kupovini Lookie DSCF7386 EDIT cover City letnja preporuka #31: Lookie nakit inspirisan hranom, muzikom i knjigama WEGGY foto Marija Strajnić za Before After, 1 cover1 City letnja preporuka #42: Weggy rančevi · ·