pilot-clouds-lightning-night-skies-santiago-borja-lopez-9-591954c1449c1__880_cover
KULTURA · fotografija

Kada ste pilot, pruža vam se prilika da tokom leta vidite iz vaše kabine neke zaista zapanjujuće prizore. Veličanstveni pogled na nebo neverovatnih boja sa oblacima i munjama je za vas svakodnevica. Jedan pilot iz Južne Amerike je odlučio da i drugima pokaže kako to izgleda. U ovom tekstu ćemo vam predstaviti njegove fascinantne fotografije.

Santiago Borja Lopez je zaposlen kao pilot Ecuador Airlines aviokompanije. Osim svojom profesijom, on je veoma zaokupljen i fotografisanjem. Svaki trenutak kada nije na dužnosti koristi da izvadi svoj foto-aparat i uhvati neke od najlepših momenata kojima prisustvuje tokom letenja. Budući da često leti iznad predela pogođenih olujama i drugim vremenskim nepogodama, slike koje pravi pružaju drugačiju perspektivu na njih u odnosu na ono što smo navikli da gledamo kroz naše prozore.

Zahvaljujući svojim upečatljivim fotografijama, Santiago je stekao solidnu popularnost na Instagramu, gde možete pronaći većinu njegovih radova.

foto: Santiago Borja LopezOtvori galeriju
foto: Vogue Korea Trikovi u fotografisanju koji stvaraju savršenu iluziju cover324 Američki jug ’70-ih na fotografijama Williama Egglestona hell-on-wheels-new-york-underground-photography-80s-1-5912b9afbd63e__880_cover Pakao na točkovima: Njujorški metro ’70-ih i ’80-ih pagecover Graciozni pokreti baletskih igrača · · ·