Trendovi za jesen
PULS GRADA · moda

I proleće i leto će biti sigurno modno uzbudljivi, ali ako se predviđeni trendovi za jesen obistine, biće to sezona zbog koje ćemo poželeti da zaustavimo vreme.

Sve što ste želeli da nosite do sada a niste imali modnu potporu uskoro bi moglo da vam postane svakodnevna zabava i uživanje u oblačenju.

Mi ćemo vas povesti u premijerno razgledanje trendova namenjenih prvim septembarskim danima, ali ukoliko ste dovoljno pametni i modno osvešćeni znaćete kako da iskoristite nove trendove još u sezoni toplih i dugih prolećnih i letnjih dana…

Od tamne romantične čipke do mornarskog stila i glam roka, sve je intenzivirano i sve je autentično! Jesen 2016. doneće neke pomalo zaboravljenje krojeve, i materijale, ali upravo zahvaljujući tome pokušaćemo svi zajedno da se prisetimo istorijskog razdoblja ranih sedamdesetih, sjajnih rokenrol koncerata i mode koja je bila i ostala jedan od najveličanstvenijih uzora i za mnoge generacije koje su stasavale nakon toga.

Hipi avanture se nastavljaju, njima se pridružuju printovi i stil inspirisan poslovnom ženom koja nosi sako i pantalone. Ni previše uz telo ni sasvim široko, u potrazi za pravom merom inspiracija se traži i u šiku bojama i linijama koje se preuzimaju iz vremena kineskih careva i tradicionalnog oslikavanja teških i skupocenih materijala.

Brokat (Gucci)Otvori galeriju
coverB Ugi Blu: Najlepša odelca za čovekovog najboljeg prijatelja cover2 5 zaboravljenih modnih linija poznatih muškaraca Saucony Jazz Low Pro Saucony – sinonim za kvalitetne i udobne patike H&M venčanice H&M: Pripremite se za kolekciju nesvakidašnjih venčanica · · ·