cover1
U VAZDUHU · promo

Donji veš je lep poklon. U Liscinoj ponudi ćete naći simpatične crvene gaćice za nju i za njega. Slatke ženske gaćice Santa, Cheek by Lisca i muške bokserice Rudolf, Lisca Men su ukrašene nestašnim novogodišnjim motivima. Idealan poklon!

I ne zaboravite: tokom novogodišnje noći nosite crveni donji veš, jer donosi sreću! Pored toga je crvena boja ljubavi i strasti.

Prednovogodišnji period je vreme blistavih iznenađenja, kad smo hrabriji – poklonite dragoj osobi smeo donji veš i dočarajte magiju pažljivo izabranim modelom donjeg veša iz linije Lisca Selection. Preplitanje čipke, veza i providnih materijala od svake žene će napraviti zavodnicu.

Lep poklon je svakako i udobna i mekana pidžama, koja će vas slatkim motivima i romantičnim izgledom odvesti u udobnost prijatnih noći i sladak san. Lisca se pobrinula i za nju i za njega. Za toplotu će se pobrinuti mekane čarapice ili papučice Cheek by Lisca.

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Oblo aparat za kafu NESCAFÉ Dolce Gusto Oblo: Vrhunska kafa u vašem domu BIO OIL SRB cover Bio-Oil: Ulje za negu kože koje poboljšava izgled ožiljaka, strija i neujednačenog tena eko EKO poklanja stan i 1.000 evra svaki dan Zlato za UM Beograd i kampanju Fanta na SEMPL festivalu Zlato za UM Beograd i Fantu na „SEMPL“ festivalu · ·