cover
PULS GRADA · lepota

Nokti su kao belo platno koje čeka da bude islikano, pa su praznici i vesela atmosfera pravo vreme da se poigrate različitim manikirima. Mi vam zato nudimo 5 stilova i 5 boja, koje će zasigurno biti najdominantnije tokom decembra 2018.

Nokti kao poklon

Inspirišite se papirima za pakovanje poklona, pa tako neka jedan nokat bude u jednoj boji, drugi na pruge, a treći sa iscrtanom nezaobilaznom crvenom mašnom. Pustite mašti na volju, igrajte se, a pozovite i prijateljice pa se zajedno zabavljajte oslikavajući nokte na ovakav način.

Karirani nokti

U samo par koraka dobićete manikir koji će upotpuniti svaku odevnu kombinaciju. Prvo nanesite želejnu boju laka kao podlogu, zatim u drugoj boji na svakom noktu iscrtajte po par kvadratića, i crtice koje će ih povezivati. Za kraj, kao akcenat, ubacite i nekoliko linija u zlatnoj boji, kako bi sve delovalo prazničnije.

Nokti sa motivima Deda Mraza

Verovatno je da Deda Mraz ipak ne postoji, ali svakako zaslužuje da se nađe barem na vašim noktima. Nije neophodno bukvalno ga i detaljno iscrtavati, već samo jednostavno naznačiti. Zato neka vam posluži njegova svima prepoznatljiva kapica i lice sa sedom bradom. A ovakav manikir će posebno biti zabavan mladim damama i devojčicama.

Pahuljasti nokti

Ako nešto suštinski slavi zimu i praznike, onda je to motiv pahulje. Ovo je sasvim dovoljan razlog da i vaši noki postanu „snežni“. Pored toga, ovakav efekat se postiže brzo i lako, te je pogodan za sve one koji su stajliš, ali i nestrpljivi. Za početak nanesite željnu boju, ili još lepše providni lak, a onda tankom četkicom i lakom u beloj boji, iscrtajte pahulje po svom nahođenju.

Minimalistički manikir

Za slučaj da volite glamurozne, ali jednostavno i nepretenciozno stilizovane nokte, imamo par predloga za vas. Odaberite dve boje koje volite, i iskombinujte ih tako što ćete jednom premazati čitave nokte, a drugom samo vrhove. Pošto ipak govorimo o prazničnom uticaju, neka jedna od boja bude u metalik nijansi. Takođe možete iscrtati šablon, na primer u obliku jelke, a zatim obojiti prostor oko njega.

Netipična crvena

Crvena boja laka za nokte obično biva prva koja vam padne na pamet kada se govori o proslavama i prazničnoj atmosferi. Međutim, daleko je lepše i originalnije kada ona u sebi sadrži pigmente zlatne, srebrne i zelene, pa se radije odlučite za jednu od ovih varijanti.

Uvek trendi metalik

Nećete pogrešiti ako se na žurkama i drugim okupljanjima budete pojavili sa noktima u srebnoj, zlatnoj ili bronzanoj varijanti. Ovakva šik klasika slagaće se uz svaku garderobu, i poslužiće skoro pa kao nakit, ukoliko preferirate da celokupan izgled bude jednostavan.

Nezaobilazni gliter

Šljokice i kristalići na noktima nisu za svaki dan, ali za praznično vreme svakako jesu. Ako se odlučite na njih, neće vam biti potrebna nikakva podloga niti dodatno iscrtavanje u drugoj boji laka za nokte, jer su sami po sebi dovoljno upadljivi.

Neočekivana ljubičasta

Kada se govori o praznicima, prve boje laka za nokte koje vam padnu na pamet jesu crvena, zelena, tamno plava, srebrna i zlatna. I dok nema ama baš apsolutno ništa loše u tome da se odlučite za njih, mi vam predlažemo da odaberete manje očekivanu ljubičastu. Bordo-ljubičasta ili sivo-ljubičasta, zagarantovano će vas izdvojiti iz mase drugih manikira.

Boja kože za neutralni pristup

Niste pristalica ekstremnih eksperimentisanja sa noktima, i ne želite na taj način da privučete pažnju? Onda je za vas idealna bež ili rozikasta boja laka, koja će delovati prirodno, a opet će i štititi nokte tokom vetrovitih i hladnih dana.

FOREO LUNA play plus Ah, te novogodišnje odluke: Ovo su najvažniji saveti za vašu beauty listu 02-hair-color-transformations-2018 Najbolje promene frizura poznatih dama ove godine collage 8 trendova za ulepšavanje koji su srušili internet 2018. Loreal karmin Crveni karmini postoje u 285 nijansi – Odaberi pravu za sebe · · · · · · · · · · ·