Magic-from-My-Backyard-I-create-storybook-scenes-from-my-backyard-5ad5a4279c12b__880
KULTURA · fotografija

Da je u životu bitno da radimo ono što volimo potvrđuje umetnica Katrina Ju, koja obične fotografije nastale u njenom dvorištu pretvara u prava remek-dela.

Autorka ovih zadivljujućih fotografija oduvek je volela da priča priče i da se bavi fotografijom. Zbog toga je odlučila da te dve ljubavi spoji, i pretoči u nešto lepo. Kao rezultat toga, nastala su prava mala umetnička dela.

„ Želela sam da pokažem svoje fotografije pre i nakon obrade, kako bih dokazala da za kreiranje maštovitih sadržaja nije potrebna skupa oprema, već samo malo mašte. Uostalom, ona je vaša jedina granica”, izjavila je Karina.

U našoj galeriji i na njenom Instagram profilu pogledajte o čemu je reč, i sami se uverite da je sve moguće kada pustite mašti na volju.

Magične fotografije nastale u dvorištuOtvori galeriju
porodicne Pogled sa plafona: Porodične fotografije jedne talentovane mame Dejtona Bič Ovako su Sjedinjene Države izgledale 1950-ih IMG_20180225_115701_302-5ac37409b029a__880_cover Bare kao ogledala: Fotografije svetskih metropola iz drugačije perspektive page-rusija Beznađe Rusije ’90-ih na upečatljivim fotografijama · · ·