Laura Kasperzak
KULTURA · fotografija · PULS GRADA · sport&rekreacija

Ljubiteljka joge iz Nju Džersija, Laura Kasperzak, spojila je svoje majčinstvo sa omiljenom rekreacijom, a kao rezultat toga dobila je ovu neodoljivu seriju fotografija.

Simpatična gospođa Kasperzak bavi se jogom već čitavih 17 godina, a iz ove drevne veštine davala je časove i držala raznorazne radionice u svom gradu. Njena strast za ovom istočnjačkom tradicijom i meditacijom doživela je vrhunac nakon rođenja njeno dvoje dece, a Laura Kasperzak uspela je da i njih navede na praktikovanje ove zdrave i zanimljive aktivnosti. Četvorogodišnja devojčica Mini i njena majka uspele su da zabeleže načine na koje ih je joga zbližila, a ovu zabavnu i inspirativnu kolekciju možete pogledati u našoj galeriji. Imajte u vidu da ovaj sladak sportski par na Instagramu ima već više od 700 000 pratilaca!

Laura Kasperzak, instruktorka joge, sa svojom četvorogodišnjom ćerkomOtvori galeriju
Vivian Kubrick Kubrickova ćerka otkriva fotografije sa svojim čuvenim ocem Neponovljivi trenuci zabeleženi na fotografijama Neponovljivi trenuci zabeleženi na fotografijama Raquel Brust Ogromni portreti na ulicama Sao Paula #The Bridge Izložba fotografija Gorana Veljića #TheBridge u UK Parobrodu · ·