Pećina u mestu Algarve, Portugal
PULS GRADA · destinacija

Ukoliko volite planine, verovatno ste imali prilike da kroz domaću turističku ponudu obiđete i neke pećine, ali ovakve prizore sigurno niste videli. Obližnja Slovenija je takođe poznata po neverovatno lepim pećinama, ali ono što se širom sveta krije pod pojmom prirodnih lepota zaista oduzima dah. Tišina koja zaglušuje bubne opne i tek poneka kap koja se može čuti uz odjek prvi je i verovatno jedan od najsnažnijih utisaka koji možete steći prilikom posete jedne od ovih prirodnih lepota.

Ako niste ljubitelj tamnih, vlažnih i skučenih prostora verovatno nikada nećete poći u obilazak magičnih pećina. Međutim, ukoliko volite mesta koja u najpreciznijem smislu reči povezuju čoveka, divlju prirodu, a naročito zemlju i njene dubine, onda bi ove destinacije mogle da se nađu na vašoj listi budućih mesta koje obavezno morate posetiti.

Pećina u mestu Algarve, PortugalOtvori galeriju
Najstariji gradovi na svetu Najstariji gradovi na svetu Pogled na grad sa Elbe Drezden: Lepota, burna istorija i par svetskih rekorda Automatski nacrt Pariz kroz objektiv Pentax foto-aparata Sedam najlepših ostvrskih zemalja Sedam najlepših ostrvskih država · · · ·