IMG_20170304_113242_cover
PULS GRADA · destinacija

Svi znamo koliko nam je potrebno da se na samo nekoliko dana izmestimo iz svakodnevice, opustimo u prijatnom ambijentu, na nekom novom i lepom mestu. Vaš izbor mogao bi biti hotel u kome će uživati cela porodica, gde ćete naći i zabavu, ali i relaksirajući mir.

Aquaworld Resort je hotel koji je prijatno iznenađenje kad razmišljamo o Budimpešti kao destinaciji koja nam je relativno blizu. Lepota samog grada dodatni je razlog da posetite ovaj hotel gde svako može da uživa u onome što najviše voli. Ako vam je potreban mir, ovde ga možete pronaći u divnom Oriental spa centru – bazenima (spoljnom i unutrašnjem) s toplom termalnom vodom, saunama i prostorijama za masažu. U bazenima se nalaze masažeri, gejziri, đakuzi kade gde se možete opustiti, a vaše telo će vam biti zahvalno.

Ukoliko ste na put pošli s decom, budite ubeđeni da ćete im priuštiti nezaboravno iskustvo. Naime, najveća atrakcija hotela Aquworld Resort je veliki Aqua park, najveći zatvoreni vodeni park u centralnoj Evropi, koji nudi različite sadržaje za decu i odrasle preko cele godine. Kad uđete u ovaj vodeni svet dočekaće vas duh Azije, oživljen kroz jedan od najlepših hramova – Angkor hrama u Kambodži, a brojno rastinje doprineće pravoj tropskoj atmosferi. Kompleks se sastoji od 15 zatvorenih i otvorenih bazena gde uz pomoć instruktora možete da naučite da surfujete, ronite ili da proverite svoju kondiciju hodajući u velikoj lopti na vodi. Da ne spominjemo razne tobogane niz koje se spuštate sami ili na gumama. Ovde postoje i plivačke staze na kojima možete naučiti da plivate različitim stilovima, pa čak i da naučite osnove sinhronog plivanja.

Kako bi svi imali ispunjeno vreme, na bazenima se organizuju brojne animacije, igre, zabave i različiti fitnes programi. Od maja do septembra može se uživati na otvorenim bazenima, brojnim sportskim terenima i pratećim sadržajima. Hotel je veoma popularno odredište i za vreme trke Formule 1.

U ovom hotelu mogu boraviti i roditelji s malom decom, jer postoji veoma lepo opremljen mali bazen s akvarijumom, fontanama i igračkama. U bazenu za bebe moguće je da bebe rone, pošto to iskustvo nose iz maminog stomaka, u društvu svojih roditelja za koje je to jedno od najlepših iskustava. Tu je i veoma interesantna i prostrana klasična igraonica sa sunđerima, penjalicama, mostićima.

Sobe su komforne i lepo uređene, a posebno su atraktivne apartmanske sobe s jednom ili dve spavaće sobe, dnevnom sobom, malom kuhinjom i kupatilima.

Dakle, divan način da se provede vikend i osmisli mini-odmor koji će svima prijati.

Solotnik_cover Upoznajte: Trippin Srbija Cirih_cover Prolećna dilema – Kolmar ili Cirih Bečke čololade (foto: Günter Grüner) Posetite najslavnije bečke čokolaterije 2 Turistička organizacija Budve se predstavila na Sajmu u Beogradu · · ·