dejt
PULS GRADA · deca · ženski kutak

Sve mi smo barem jednom bile uzbuđene pred dejt. I činjenica je da ne postoji ništa što je istovremeno toliko uzbudljivo i stresno. Kako li će biti? Hoćete li mu se svideti? A on vama?

A onda posle, hoće li se javiti? Da li ste ostavile dobar utisak? Hiljade pitanja i posle dejta. Ipak, najbitnija stvar je da ne činite neke greške, a prva od njih je, ne treba da se pretvarate da ste ono što niste i da pretpostavljate šta mu se sviđa. Budite prirodne. Ako vam se ne javi, ne zaslužuje vas.
Druga stvar, koliku god tremu imale pred dejt, nemojte povesti prijateljicu sa vama. Dejt je igra za dvoje!

Ne govorite o bivšem koliko god vam se čini da je opušteno. Jednostavno, razmislite, da li biste vi volele da slušate o njegovoj bivšoj a još niste ni 15 minuta proveli zajedno? Iako živimo u svetu kada su mobilni telefoni ne odvojivi od nas, pokušajte da ga ne koristite tokom sastanka. A ako ga on koristi, zaboravite na njega. Korišćenje telefona drugoj strani šalje signale nezainteresovanosti.

Budite spontane. Nervoza se oseti. A onda možete da se blokirate i da ostavite loš utisak. Ne zaboravite da je dejt upoznavanje, ako mislite ili osetite da mu se nešto ne sviđa, ne morate više ići na dejt sa njim. Vi ste takvi kakvi jeste.

Ako vam se i ne javi, stupite vi u kontakt sa njim. Shvatićete odmah da li je zainteresovan ili nije iz načina na koji vam odgovori na poziv. I ne krivite sebe, jednostavno, nije bio pravi za vas.

žene Stvari na koje žene moraju da misle a muškarci ne cover Bidermajer: Buket koji donosi sreću lepota Lepota je u oku posmatrača Scrc 2-L cover1 Srcodar – motivacioni kalendar Mine Rajčić · ·