14956654_1148849381863054_6996855493881241158_n cover
PULS GRADA · gastro

Home Made Company je pripremio brojne slatke predloge kojima za praznike možete obradovati drage osobe ili poslovne partnere.

U Home Made prodavnicama koje se nalaze u okviru Coffee Room-a možete kupiti sjajne poklone u prigodnom pakovanju. Predlažemo Home Made Macarons, Sweet Selection, Cocktail Selection i poklon torte.

Home Made Macarons, rađene po originalnim francuskim recepturama i od sirovina koje se uvoze iz Francuske, mogu se kupiti na komad ili u različitim poklon kutijama (sa tri, šest, devet, 12, 16, 20 ili 36 macaronsa).

Sweet Selection (poklon kutija sa devet ručno dekorisanih najfinijih slatkih zalogaja) i Cocktail Selection (sa 20 tortica) su pokloni gde je svaki detalj osmišljen sa velikom pažnjom, za prave hedoniste.

Poklon torte su izbor sa kojim nema greške, u više ukusa i dekoracija, težine oko jednog kilograma, odličan izbor za poklon za poslovne partnere i prijatelje, kao i za prazničnu porodičnu trpezu.

Pored navedenih poklona, u Home Made prodavnicama možete pronaći i brojne poklone sa prazničnim dekoracijama, a direktno iz ove slatke fabrike možete naručiti i torte i druge poslastice za korporativnu proslavu ili prazničnu trpezu.


bg Beograd: Najbolji restorani sudeći po fotkama sa Instagrama cover Čarobni bejgl Kitchen Bar 27 Kitchen bar 27: Prava internacionalna kuhinja Dušanovački cvet Dušanovački cvet: Vrhunska nacionalna kuhinja · · · ·