pizza
U VAZDUHU · svet

I dok se zapadna društva bave pitanjima zidova, migranata, kako da ponovo pobede na izborima, Island se bavi jednim veoma bitnim pitanjem. Da li ananas ide na picu ili ne ide?

Ma kako vama ovo zvučalo, verujte da je ovo zaista bitno pitanje. Sigurno je da polovina ljudi misli da je ananas na pici sjajna stvar, dok ga polovina ne podnosi. I zato je predsednik Islanda Guðni Th. Jóhannesson, tokom gostovanja u jednoj osnovnoj školi, na pitanje šta misli o ovom voću na omiljenoj italijanskoj hrani, odgovorio da se tome baš protivi.

I ne samo to, on čak želi da zabrani ananas na pici širom Islanda. Nakon što ste u poslednjih godinu dana saznali toliko toga o ovoj ostrvskoj državi, što moguće do sada niste znali, priznajte da sve češće razmišljate o tome kako je Island obećana zemlja. Kod njih je ananas na pici stvar od nacionalnog značaja, i čini se da je jedino rešenje kojim bi se nova ananas zabrana ukinula, organizovanje ozbiljnih protesta. Ali, ako ćemo pravo, bilo bi pozitivno makar jednom u životu videti da neko pravi proteste zbog ovakve stvari. Pravda za picu, islandskog predsednika i ljubitelje ananasa.

vknd Finska reč koja će vaše bedne vikend planove učiniti velikim ak Ajfelova kula dobija zid od neprobojnog stakla trešnja U Japanu je procvetala trešnja i fotografije su magične Japanci vežbaju Japanci to rade najbolje · · · ·