predstava Jagodici
PULS GRADA · deca

Predstava „Jagodići i dinosaurusi“ osmišljena je i realizuje se sa dečjim pozorišnim studiom, a bazirana je na konceptu „Frikom“ sladoleda „Jagodići i dinosaurusi“. Sladoled od jagode i vanile napravljen u tri interesantna oblika – mama, tata i dete jagoda, a ove godine omiljena je poslastica svih mališana.

Jagodići i dinosaurusi su deo je zabavne i edukativne kampanje kompanije Frikom, sa ciljem da decu pokrene na igru i druženje, i upozna ih sa ovim čudesnim bićima. Do sada su avanture porodice Jagodića osim dece u Svratištu, videli i mališani Doma za nezbrinutu decu u Zvečanskoj, kao i drugari iz vrtića u Subotici, Čačku, Kragujevcu i Novom Sadu.

Predstava Jagodići i dinosaurusi biće realizovana u ustanovama socijalne zaštite, i deo je društveno odgovornog pristupa kompanije Frikom da ovoj deci ulepša trenutke provedene u ustanovama, i pruži priliku da uz omiljenu poslasticu nauče i nešto novo.

Dogodovštine Jagodića i dinosaurusa imaće priliku da u narednim nedeljama vide i deca iz vrtića u Beogradu i ostalih gradova, a glavni junaci ove predstave predstaviće se i mladoj publici na Festivalu dečjih dramskih umetnosti DEDAR u Smederevu.

Među decom predškolskog uzrasta nastala je prava pomama za junacima praistorije i popunjavanje albuma, jer uz svaki sladoled slede i sličice dinosaurusa. Osim predstave i albuma za sličice, Jagodići su ukoračili i u animirani svet, putem crtanog filma.

before-after-first-day-at-school-6-57c96be5b3b42__700_cover I deca su umorna inventions-for-children-14-5902f387b2ebc__700 (1)_cover 10 genijalnih izuma koji će olakšati život svakom roditelju Zvezdanik  1180x536 Nisu obična igračka: Zvezdanik Moje kocke za maštanje Kraljevo2 SOS roditelj – oslonac i podrška za decu bez roditeljskog staranja · · ·