odred otpisanih
KULTURA · film/TV

Došao je i taj dan! ! Danas vam zvanično predstavljamo članove „Odreda otpisanih“. „Warner Bros. Pictures“ okupio je najveće zvezde i smestio ih u svoj novi film „Suicide Squad“ (Odred otpisanih) i na velike ekrane doneo najveće negativce DC Comics’ tima koje su Robert Kanigher i Ross stvorili davne 1959. godine.

Grupa jedinstvenih superzlikovaca, koji se već nalaze u zatvoru visoke sigurnosti, regrutovani  su za tajni zadatak vladine agentice Amande Waller (Viola Davis). Pod nazivom Odred otpisanih kreću u misiju, preopasnu za obične snage bezbednosti i vojske, koja im je dodeljena u zamenu za određene  povlastice. A ko čini Odred otpisanih?

Floyd Lawton / Deadshot, kompjuterski precizan ubica. U filmu ga igra Vil Smit.Otvori galeriju
Film je režirao David Ayer koji je i autor velikih bioskopskih hitova Fury i Sabotage. Ayer je sam po sebi garancija vrhunskog filma koji je i u Odredu otpisanih pokazao sve svoje kvalitete i napravio film koji se uveliko razlikuje od drugih superherojskih filmova. Predstavljamo vam i vrhunski trejler ovog filma koji je montiran na poznate melodije savremene muzike!

bw Pogledajte trejler za nastavak filma „Veštica iz Blera“ TV leto - nove serije TV leto: „Izgnanik“, „Životinjsko kraljevstvo“ i „Propovednik“ Filmovi Inspirativni filmovi koje treba gledati: Pogledaćete život iz drugog ugla filmovi Filmovi snimljeni poslednjih godina koji bi mogli imati armiju sledbenika ·