Sa predstavljanja filma Pevajmo
PULS GRADA · deca

Illumination je oduševio publiku širom sveta voljenim hitovima kao što su „Grozan ja“, „Loraks“, „Grozan ja 2“, i „Malci“, drugi po redu animirani film s najvećom zaradom u istoriji. Posle velikog uspeha komedije „Tajni život ljubimaca“, Illumination predstavlja film „Pevajmo“ koji nam dolazi za praznike. Slobodan Stefanović, Paulina Manov, Dragan Vujić Vujke, Milan Antonić i Iva Stefanović igraju glavne likove u ovoj muzičkoj komediji o pronalaženju sjajne zvezde koja postoji u svima nama.

Smešten u svet poput našeg ali koji naseljavaju samo životinje, Pevajmo predstavlja Bastera Muna (Slobodan Stefanović), elegantnu koalu koja je direktor nekada velikog pozorišta koje je vremenom propalo. Baster je večiti optimista, dobro, možda malo živi u zabludi, ali voli svoje pozorište iznad svega i učiniće sve da ga zadrži. Sad, suočen s propadanjem svoje životne ambicije, on ima poslednju šansu da vrati ovom izbledelom dragulju nekadašnju slavu tako što će producirati najveće svetsko takmičenje u pevanju.

Pojaviće se pet najozbiljnijih kandidata: Majk, (Dragan Vujić Vujke) miš koji peva jednako dobro kao što vara ljude; Mina, stidljiva slonica tinejdžerka, koja ima užasnu tremu od nastupa; Rozita, premorena majka (Paulina Manov) koja ima 25 prasića; Džoni, mladi gorila gangster (Milan Antonić) koji traži način da pobegne od porodičnog kriminala, i Eš, pank-rok bodljikavo prase (Iva Stefanović) koja pokušava da se otrese svog arogantnog dečka i postane solo pevačica.

Sve životinje će doći na Basterovu audiciju verujući da je to njihova šansa da promene svoj život. A dok ih Baster sve pojedinačno podučava i dovodi sve bliže i bliže velikom finalu, počeće da shvata da pozorište možda nije jedino što treba da se spasiU filmu Pevajmo će se naći preko 65 hit pesama, i već je stigao u domaće bioskope.

Scenarista i reditelj Dženings radio je s Meledandrijem na razvoju filma Pevajmo, u kom likovi daju sve za priliku koja će im promeniti život. Zaista, pevači se bore sa svakodnevnim problemima koje svi imamo u nekom trenutku: s porodicom koja vas ne uvažava, brigama o računima, prevažilaženjem prepreka koje sprečavaju sreću i osećaja da vam je prijatno u sopstvenoj koži. Priča se gradi oko vlasnika pozorišta, koale Bastera Muna, koji se zaljubio u pozorište još kao mali. Tad je doživeo jedno magično veče koje će zauvek promeniti njegov život.

Dženings i Meledandri smatraju da je ono što takođe izdvaja Pevajmo opsednutost muzikom njegovih tvoraca. Od modernih pop hitova do evergrina, film je prepun muzike i sadrži preko 65 hit pesama, od obrade klasika Frenka Sinatre, preko soul R&B zvuka Drejka do zaraznog popa Kejti Peri i Lejdi Gage.

O LIKOVIMA

BASTER MUN: Baster je odlučan u tome da spasi svoje pozorište uprkos smanjenom broju publike, lošim kritikama i uvećanom dugu. Dok bi se svako drugi suočio sa stvarnošću i promenio karijeru, Baster ima neumoljivu želju da uspe, po svaku cenu.

ROZITA: Rozita je nesebična domaćica i majka 25 prasića koja želi da se seti kako je to biti nešto drugo osim majke i supruge. Njen poslednji nastup će zabezeknuti njenu porodicu koja će početi da ceni talenat koji ona poseduje.

MINA: Ona je vokalni gigant skriven u stidljivoj tinejdžerki, slonici koja ima neopisiv strah od javnog nastupa. Kad upropasti svoju audiciju, Mina će prihvatiti posao pozorišnog radnika. Na kraju će joj Baster pomoći da prevaziđe svoj strah, da se suoči s njim i da izvede nastup koji će publiku baciti u trans.

EŠ: Nezgodna tinejdžerka s pank-rok stavom, Eš, bodljikavo prase, prijaviće se na audiciju s egocentričnim dečkom koji joj ne pruža podršku, ali samo će Eš ući u finale. Na probama će se stalno svađati s Basterom koji ju je zamislio kao pop princezu. Eš će morati da prođe kroz bolan raskid, ali na kraju će dokazati svoj integritet i pevati pod svojim uslovima.

MAJK: Pohlepni, samoživi miš s kompleksom Napoleona, Majk je srećom obrazovani džez muzičar koji peva poput Sinatre. Njegovo nepokolebljivo visoko mišljenje o sebi stalno će ga vući na dno.

DŽONI: Dobrodušni gorila s kokni naglaskom, Džonijev prelepi glas i strast prema muzici u direktnom su sukobu s njegovom ulogom u očevoj pljačkaškoj bandi. On drži u tajnosti svoje učešće u takmičenju i vodi dvostruki život muzičara u usponu po danu i vozača kola za bekstvo po noći.


cover Jelisaveta Orašanin u ulozi pripovedača bajke “Snežana i sedam patuljaka” _KKK0811 cover Petar Pan na ledu: Klizački spektakl za najmlađe Deca su ocenila: Koja je hrana najbolja za Božić Deca su ocenila koja je hrana najbolja za Božić collage22 Škola mjuzikla „Eudven“ · · · ·