ip
U VAZDUHU · tech/web

Konačno je kompanija „Apple“ predstavila dugoočekivani iPhone 7. Sada smo konačno saznali šta se od naših nagađanja ispostavilo tačnim a šta još uvek moramo da sčekamo da se stvori možda već u narednom gedžetu ove kompanije. Uglavnom da, pojedine izmene su nastale i evo šta one podrazumevaju…

iPhone 7 nema ulaz za slušalice već ima bežične slušalice. One se zovu AirPods imaju sopstveni čip nazvan W1 a povezaće se putem Lightning priključka i iClouda sa Appleovim uređajima. Zvučnici na telefonu su apsolutno bolji nego na prethodnim uređajima. Takođe, iPhone 7 i iPhone 7 Plus prodavaće se sa memorijama različitih kapaciteta – od 32, 128 i 256 GB.

Oba modela su otporna na vodu i prašinu i to je baš super stvar. Ekran je svetliji za 25 odsto u odnosu na druge modele i boje su mnogo bolje. IPhone 7 ima ekran od 4.7-inča, a 7 Plus 5.5-inčni ekran.

Kamera je glavni adut telefona. Zadnja kamera je sa dvostrukim sočivom od 12MP i biće samo na modelu 7 Plus, a iPhone 7 će imati prednju kameru od 7MP i zadnju od 12 MP. Fotografije će definitivno biti još bolje nego ranije. Takođe, promenio se i izgled Home dugmeta. Ono se ne pokreće već imitira osećaj fizičkog dodira.

Na istoj svečanosti u San Francisku gde je predstavljen iPhone 7 predstavljen je i Apple Watch druge generacije. Iako je dizajniran prvenstveno kao fitnes uređaj, ipak ćete ovde moći da igrate i čuvenu igru „Pokemon Go“.

Narudžbina iPhone 7 počinje 9. septembra a u prodavnicama će se naći od 16. septembra. Air Pods će biti od oktobra u prodaji.


Online shopping (foto: tarot-lehrerin.com) 6 razloga zbog kojih je online kupovina pravo uživanje Postani zombi Postani zombi uz novu Fear Yourself mobilnu aplikaciju Samsung pametni satovi Samsung: Novi model pametnog sata Gear S3 Honor 8 Novi Honor 8 stiže u Srbiju · ·