adidas Stella Sport
PULS GRADA · sport&rekreacija

Najnovija adidas Stella Sport kolekcija predstavljena je u hotelu „Metropol Palace” na Stella Sport joga času koji je adidas specijalno organizovao za dame iz medija. Uz „pozdrav Suncu“, preko najvažnijih joga položaja, do relaksacije u jogičkom snu vodila ih je joga instruktorka Vanja Šoškić (Vanjalina), a događaju su prisustvovale i pop pevačica Sara Jovanović, blogerka Vanja Milićević, kolumnistkinja Vanja Bahilj, TV novinarka Nina Kolundžija i fotograf Katarina Batuta Višekruna.

Asocijacije na jogu su brojne, preko vežbi disanja i istezanja do fizički zahtevnih vežbi i unutrašnjeg mira, a prema rečima Vanje Šoškić i za joga vežbe jeste važno imati garderobu koja je udobna, prijatna i po mogućnosti veselih boja. Upravo takva je nova Stella Sport kolekcija.

– Kada sam počela da se bavim jogom pre 3 godine nisam mogla ni da pretpostavim koliko jedna takva drevna disciplina moze da utiče na moj život. Za mene ona predstavlja način i mogućnost da se pomoću disanja i svesnosti pokreta ujedine telo i misli i uspostavi unutrašnji mir. Sve ove godine vežbam u Stella Sport garderobi, a oduševljena sam novom kolekcijom, jer ne samo što je udobna i prijatna već obiluje printovima u širokom spektru duginih boja – iskrena je Vanjalina.

Zahvaljujući novim tehnologijama i inspirisana pozitivnom energijom i kalifornijskim letom 70-ih, nova adidas Stella Sport kolekcija za proleće/leto 2016. obiluje komadima koji pružaju maksimalnu udobnost, brzinu pokreta i neophodnu ventilaciju prilikom povećanog zagrevanja tela. Potpuno odvažni izgled od glave do pete moguće je ostvariti uz upečatljive komade odeće različitih printova, kao i majice od organskog pamuka, a fluorescentni detalji čine stil svake dame zapažen i u mraku. Eksplozija energičnih boja upotpunjena je novim adidas StellaSport patikama. Modeli kao što su Zilia, Ively, Irana, Ivory su odlični za treninge visokog intenziteta i brze promene pravca kretanja.

U Stella Sport kolekciji već godinama trenira i Sara Jovanović koja je prvi put prisustvovala joga času.

– Moja trening rutina podrazumeva više različitih treninga tokom nedelje. Da bih bila fizički spremna za sve koreografije na sceni važno mi je da budem u formi, zato kombinujem trčanje, vežbe snage i kondicije, CrossFit i ples (dancehall). Nedavno sam upoznala Vanjalinu i poželela da kroz jogu osetim taj mir koji nam svima treba da bismo napravili balans između privatnog i poslovnog života. Bilo je zaista zanimljivo, a oduševljena sam i novom Stella Sport kolekcijom, jer je prijatna za nošenje, energična, moderna i urbana – izjavila je Sara Jovanović.

Adidas škola trčanja Počinje novi semestar Škole trčanja Ženska trka adidas #WHYIRUNBelgrade: Prva adidas ženska trka u Srbiji Okupi svoju ekipu Okupi svoju ekipu za fudbal i osvojite odlazak u Brazil Brad Pitt Kako da imate telo kao Brad Pitt u filmu „Fight Club“