reebok
PULS GRADA · sport&rekreacija

Reebok, vodeći globalni proizvođač CrossFit® opreme i obuće, predstavio je poslednju verziju jedne od najtraženijih patika u CrossFit boxovima širom sveta – Reebok CrossFit Nano 6.0.
Nano franšiza nastavlja da napreduje pokazujući posvećenost Reebok-a da usavrši i napravi CrossFit obuću poslednje generacije.

CrossFit Nano 6.0 ima najinovativniji đon za treninge snage i izdržljivosti, dok istovremeno nudi anatomsku podršku koja je ujedno prirodna i sigurna.Patika pruža stabilnost i kontrolu zahvaljujući anatomskom ležištu za petu koje zajedno sa Kevlar® materijalom doprinosi izdržljivosti.

Stalne inovacije su srž razvoja Reebok patika za CrossFit. Idemo u korak sa CrossFit zajednicom kako bismo razumeli i bili deo evolucije i rasta CrossFit-a, dok nastavljamo da budemo vodeći brend i prvi izbor za CrossFit-ere.Raznovrsna ponuda proizvoda koji su vredni poštovanja i koji cene napore CrossFit sportista širom sveta – to je ono što nam je bitno i verujemo da će Nano 6.0 upravo to postići u boxovima širom sveta“, izjavila je Inga Stenta, Senior direktor za razvoj brenda Reebok.

Reebok CrossFit Nano 6.0 ima poboljšanja poslednje generacije, koja uključuju:
Gornjište – Zaštita od 360 stepeni koju pruža Kevlar® materijal, kao i kombinacija mrežastog materijala koji „diše“ sa Kevlar® materijalom na sredini, podižu ROPEPRO na novi nivo.
Središnji đon–Napravljen od termo-poliuretana za vrhunsku stabilnost sa R55 Rebound Reebok tehnologijom za veću udobnost koja ublažava kontakt stopala sa podlogom.
Đon – MetaSplit fleksibilni žlebovi za veću stabilnost pri podizanju tereta i dinamičnim pokretima.
Reebok CrossFit Nano 6.0 je prvi put testiran u „Training Grounds“, ekskluzivnom trening kampu,koji se održava u Reebok CrossFit One box-u, svake godine uoči CrossFit Igara.

„Svake godine se radujem inovacijama kojima Reebok unapređuje Nano i načinu na koji ove patike utiču na moj nastup na Igrama. Reebok CrossFit Nano 6.0 su korak ispred svih u kreiranju fleksibilne i udobne patike za takmičenje i treniranje. Prilagodljivost je ključna u CrossFit igrama, jer nikada ne znate kakve vežbe vas čekaju, ali sa Nano 6.0 uvek možete samouvereno da izađete na teren i osvojite ono što je pred vama.“, rekla je Katrin Davidsdottir, zvanično Najfit žena na svetu i Reebok sportista.

NIKE+ RUN CLUB PRIPREMA ZA BELGRADE 10k Na Kalemegdanu su počele pripreme za „Belgrade 10k“ Pelle Kako je Graziano Pelle postao šesti najplaćeniji fudbaler na svetu Automatski nacrt Harry Kane je imao urnebesne momente na EURO 2016. hiit-republic-squats cover Novi fitnes izazovi