cover
PULS GRADA · lepota

Nova godina bi trebalo da predstavlja ulazak u nove životne avanture, pa pošto otkuca dvanaest, nastupa izobilje šampanjca, šljokica, čestitki i glamura. Kada odlučite gde ćete i sa kim ići, sledeće pitanje na listi jeste – kako ćete izgledati? Mi vam zato predlažemo nekoliko rešenja kada se govori o šminkanju, a na vama je da odaberete omiljeni stil, i uvežbate ga pre 31. decembra.

Oči kao ogledalo

Lady Gaga uvek menja i poboljšava modni svet, pa neretko unosi inovacije kada se govori i o šminki. Pošto često sve radi sa preterivanjem, predstavlja dobar primer za novogodišnje sređivanje, jer to i jeste vreme kada treba da se bude ekstravagantan. Kako biste dobili kombinaciju ovog futurističkog look-a, sa primesama starog Holivuda, oči uokvirite izrazito srebrnom masnijom senkom za oči, pa dodajte i par šljokica. Stavite veštačke trepavice u pratnji više slojeva crne maskare, i mat svetlo crveni ruž za usne, kako bi postigli pun glamurozni efekat.

Šljokice na sve strane

Rihanna je ta koja iz korena menja pristup u muzici, modi i lepoti. Njen brend Fanty Beauty jedan je od traženijih i popularnijih marki kada se govori o šminki. Zato, ako poput Rihanne ne pristajete na kompromise, kreirajte ovaj jednostavan ali nezaboravan novogodišnji izgled. Prvo ujednačite ten, a onda na kapke, usne i obraze nanesite šljokicavi hajlajter. Bukvalno ćete ući u 2019. blistajući, što će rezultirati time da sve oči budu uprte ka vama.

Tamno-svetli kontrast

Gwen Stefani izgleda neverovatno za svoje godine, i čini se da pojam starenja za nju ne postoji. Inspirišite se njenom omiljenom šminkom, ako šljokice i metalik senke nisu vaš fah. Oči iscrtajte crnim ajlajnerom i kreonom kako biste dobili takozvani smokey eyes stil, a na usne nanesite karmin u bež boji koji će kreirati nude izgled. Ovakva šminka delovaće ujednačeno i elegantno, što će vam dati više prostora da eksperimentišete sa odećom i nakitom.

Kobaltna čar

Manekenka Winnie Harlow već uveliko menja pogled na pojam lepote u modnom svetu. Ako i vi želite da se izdvojite iz mase na proslavi Nove godine, iskoristite senku za oči u plavoj boji, koje će se retko ko setiti. Adekvatno pristaje svakom tenu, a pošto je kobaltna plava prilično izražajna, neka ruž za usne i rumenilo ostanu neutralni. Bilo bi bolje i da senka za oči bude mat, a ne sjajna, jer će lepše pristajati očima.

Zlatni sjaj

Na slici ispod, manekenka koja reklamira brend šminke Becca deluje kao da na sebi skoro uopšte nema ni jedan kozmetički proizvod. Ali, naravno, u tome i jeste trik. Za one koje žele da zadrže prirodan izgled tokom praznika, i naglase svoju lepotu i crte lica, evo nekoliko saveta. Prvo na čistu kožu nanesite korektor i puder, pa širokom četkom i silikonskim aplikatorom dobro ujednačite ten. Onda na sredinu nosa, na jagodice, i u uglove obrva, dodajte hajlajter ili svetlu senku. Na kraju, satvite malo maskare i neutralni sjaj za usne.

Šarmantno naglašene oči i usne

Kako biste bili zvezda večeri, aplicirajte šljokice u zvezdastom obliku oko očiju. Vodite računa da se senka za oči i maskara uklope sa bojama ovih zvezdica, ili zalepite samo njih, bez dodatne šminke. Za usne u celosti prekrivene šljokicama biće vam potrebno malo istraživanja tutorijala, strpljenje i precizna ruka. Međutim, krajnji rezultat biće toliko efektan da je apsolutno vredan truda.

9a1d5024e348645e9411a3ac09ce804f 5 grešaka koje nikako ne bi trebalo da pravite tokom zime cover Praznični manikir FOREO LUNA play plus Ah, te novogodišnje odluke: Ovo su najvažniji saveti za vašu beauty listu 02-hair-color-transformations-2018 Najbolje promene frizura poznatih dama ove godine · · · · · · · · · ·