Prelepe vrteške za bebin krevetac
PULS GRADA · deca

Ljudi koji imaju decu znaju – bebe više vole plastiku, ključeve, daljinske upravljače nego plišane igračke ili one edukativne, drvene što se ponovo vraćaju u modu. Znači, kakve god da igračke nabavljate bebama, vi ih kupujete praktično za sebe.

Ipak, vrteška koja je okačena iznad kolevke privlači pažnju i same bebe. Ako su u pitanju igračke lepih boja, umilnog izgleda, a muzika smirujuća, beba će biti veoma srećna. Vas će obradovati što su vrteške izrađene od prirodnih materijala, po mogućnosti ručni rad je na delu. Em činite nešto dobro za razvoj svog deteta, em, da se ne lažemo, ovakva će vrteška sjajno izgledati na Instagramu.

Sheep Creek Studio iz Oregona zadao je domaći zadatak dizajnerima iz okruženja da smisle nešto jednako lepo i prirodno. Uživajte u ovim prelepim vrteškama za krevetac u našoj galeriji:

Nek slonče bude prva stvar koju će vaša beba videti ujutruOtvori galeriju
Šta deca misle o hrani koja se jela za doručak u 20. veku? Šta deca misle o hrani koja se jela za doručak u 20. veku? momo-twins-leia-lauren-1_cover Bliznakinje koje su osvojile Instagram pexels-photo-160191cover Kako da ohrabrite decu da čitaju tokom leta coer98734 Što su deca tako tiha? ·