page-cover-pariz
KULTURA · fotografija

Grad svetlosti je s dobrim razlogom najpopularnija turistička destinacija na svetu. Znamenitosti francuske prestonice već vekovima opčivanjavaju njene goste, a posebno su inspirativne za slikare i fotografe.

I pored činjenice da u eri pametnih telefona praktično svaki posetilac Pariza fotografiše Ajfelovu kulu, Trijumfalnu kapiju, Notr Dam i Luvr i deli slike sa prijateljima na društvenim mrežima, jedna mlada devojka je odlučila da prikaže iste znamenitosti na svojim fotografijama, ali na malo drugačiji način. Ona se zove Tatjana Ličija i fotografijom je krenula da se bavi tek pre godinu i po dana. U međuvremenu je sakupila blizu 20.000 pratilaca na Instagramu, a zbog čega ljudi žele da vide Pariz iz njene vizure, saznajte pregledom najboljih Tatjaninih fotografija francuske prestonice u našoj galeriji.

Prelepi Pariz iz ugla jedne talentovane fotografkinjeOtvori galeriju
cafe press Dobrotvorna aukcija fotografija – Pomoć za Dajanu DSC_0628_tn Izložba fotografija „Beogradizmi V2.0“ u prostoru Zoom Art Cafe & Studija best-of-engagement-2019-22e9d47a86 Ovako izgleda prava ljubav: Najbolje vereničke fotografije u 2019. page-suma Šuma najlepše izgleda iz ove perspektive · ·