Menda
PULS GRADA · deca

Akcija „NAŠA JELKA“ realizuje se u dečijim radnjama Menda drugu godinu za redom, uz podršku Sekreterijata za dečiju zaštitu.

Početkom novembra, kompanija Yuglob uputila je poziv svim predškolskim ustanovama da pošalju svoje grupne radove na temu „NAŠA JELKA“. Deca su sa svojim vaspitačicama kreirala jelke na velikim formatima papira 70×100 cm, primenjujući različite tehnike kolaža i koristeći  raznovrsne materijale. Gotovo 50 pristiglih radova iz različitih predškolskih ustanova završilo je u izlozima MENDA dečijih radnji, širom Srbije.

Pored toga što MENDA dečije radnje imaju najlepše ukrašene izloge tokom prazničnih dana, kompanija se svim učesnicima akcije zahvalila kupovinom jelki sa busenom veličine i do metar i po, kao i slatkim paketićima za mališane, tako da smo posredovali u sađenju 50 jelki u dvorištima vrtića. Prošetajte do MENDA dečijih radnji u predstojećim prazničnim danima i pogledajte izložbu dečijih radova. Videćete koliko su čarobni i zašto ih je teško rečima opisati.

Roditeljstvo i deca Koje roditeljske navike su deci najvažnije cover1 Srećan rođendan, Snupi! Kolica za decu Kako izabrati dobra i kvalitetna dečija kolica? Baby Artysh Baby Artysh: Koncerti za bebe