Huawei promocija novog telefona
U VAZDUHU · promo

Zvaničan dolazak premium modela Huawei P9 na tržište regiona kompanija Huawei obeležila je nesvakidašnjim događajem za medije organizovanim u Beogradu, kom su prisustvovali novinari, blogeri i tviteraši iz Srbije, Hrvatske i Slovenije.

Celodnevno druženje medija iz regiona počelo je panoramskim razgledanjem Beograda iz #P9 perspektive, a na krstarenje gradom predstavnici sedme sile uputili su se u specijalnom Huawei double-deceker autobusu. Tokom vožnje gosti su imali prilike da testiraju kameru novog člana P porodice koja je izrađena u saradnji sa poznatim brendom Leica.

Tokom obilaska grada, na jednoj od najpoznatijih lokacija Beograda – Kalemegdanu, Huawei ekipa zastala je kako bi učestvovala u pravljenju najvećeg “živog” #OO hashtaga, koji je snimljen iz vazduha.

Svoju veštinu fokusiranja, osim uz pomoć #P9 telefona, mediji su testirali i tokom adrenalinskog dela Huawei ture na paintball okršaju i času streličarstva.

Gospodin Jacky Zhao, direktor Huawei Device za Adriatic regiju rekao je: “Huawei Consumer Business Group ostvario je značajne rezultate isporučivši više od 28.3 miliona uređaja u prvom kvartalu 2016. i rast od 64% za period od godinu dana. Osim toga, predstavili smo i novi flagship uređaj Huawei P9 koji poseduje dual-lens kameru nastalu u saradnji sa poznatim Leica brendom. U narednom periodu očekujemo proboj P9 uređaja na tržište, a podaci već ukazuju na to da je P9 nadmašio svog prethodnika, model P8, po broju prodatih jedinica u prvih nedelju dana od početka prodaje”.

Model #P9 poseduje dve kamere od 12MP: RGB kamera Huawei P9 pravi neverovatne fotografije u boji, dok je monohromatska kamera idealna za isticanje detalja, a sve prednosti postojanja dve kamere dolaze do izražaja u uslovima slabog osvetljenja. Korisnici mogu da biraju između tri režima snimanja: Standard, Vivid Colors i Smooth Colors. Dok upotrebom Huawei Hibrid Focus tehnologije P9 pravi fotografije neverovatnom brzinom, fokus Huawei P9 kamere bazira se na tri metodologije – laser, obračun dubina i kontrasta i automatski bira onaj koji daje najbolje rezultate u datom okruženju.

Široki otvor blende kamere telefona P9 omogućava korisnicima da eksperimentišu sa inovativnim vizuelnim efektima za stvaranje jedinstvene fotografije i sadržaja. P9 olakšava podešavanje otvora blende kamere za stvaranje zamućenja i drugih efekata, uz zadržavanje glavnog objekta izoštrenog i u fokusu.

Novi P9 model štiti privatnost korisnika zahvaljujući inovativnoj biometrijskoj tehnologiji očitavanja otiska prsta. Unapređena tehnologija omogućava korisnicima da personalizuju pristup uređaju i zaštite podatke uz istovremeno brz i siguran pristup istim. Još jedna potvrda da Huawei uvek donosi najbolje za svoje korisnike dokazuje je VIP garancija koja podrazumeva produženu garanciju proizvođača, garanciju na ekran kao i garanciju na hardver u periodu od tri meseca.

Soba kao performans prostor Otvaranje projekta „THE ROOM“ – soba kao performans prostor Budi kao Tesla Počeo nacionalni konkurs „Budi kao Tesla“ Samsung AddWash Samsung AddWash – mašine za lakšu svakodnevicu cover1 Pro-Femina konferencija: Heroina našeg doba · · · ·