collage
PULS GRADA · aktuelno

Glumica Junis Gejson, koja se proslavila ulogom u prvom filmu o agentu 007, preminula je u 91. godini, preneli su svetski mediji. Pamtićemo je po ulozi Silvije Trenč u filmovima „Doktor No” i „Iz Rusije s ljubavlju”, u kojima joj je partner bio Šon Koneri.

Na zvaničnom Tviter nalogu objavljena je njena fotografija, uz sledeći opis: „Sa tugom smo primili vest da je naša draga Junis preminula 8. juna. Bila je neverovatna žena, koja nikoga nije ostavljala ravnodušnim. Puno će nam nedostajati.”

Producenti franšize Džemjs Bond, Majkl Vilson i Barbara Brokoli, na Tviteru su odali počast glumici rečima: „Veoma smo tužni što nas je zauvek napustila Junis Gejson, naša prva Džejms Bond devojka, koja je igrala Silviju Trenč u filmovima Doktor No i Iz Rusije s ljubavlju. Mislima smo uz njenu porodicu.”

3689 Svetski poznati kuvar Entoni Bordejn pronađen mrtav 'Ocean's 8' film premiere, Arrivals, New York, USA - 05 Jun 2018 Zvezde u punom sjaju na svetskoj premijeri filma „Ocean’s 8“ abba-royals-home-1528207406 Kejt, Vilijam, Megan i Hari kao članovi grupe ABBA EXIT-CONVERSE---SLAJDER---1200-X-600 Kreni od starke: Doživi Converse na EXIT festivalu! · · · ·