Linija DR Grandel
PULS GRADA · lepota

Često smo u zabludi da nam je koža dovoljno hidrirana, a kad slučajno, u nekoj od apoteka naletimo na devojke koje testiraju kožu lica zaprepastimo se koliko je ta koža suva i dehidrirana. Pa nije ni čudo kad od silnih obaveza ne možemo da joj se posvetimo na pravi način. Ako mislimo i brinemo o koži svakodnevno, nema sumnje da ćemo joj popraviti stanje za kratko vreme, naravno korišćenjem adekvatnih preparata.

Jedan od važnih sastojaka preparata za hidrataciju je i dobro poznata hijaluronska kiselina. Bezbedna, jer se i sama nalazi u organizmu kao deo vezivnog tkiva kože (ali i kostiju, hrskavice i zglobne tečnosti). Njena osnovna uloga je da vezuje i zadržava vodu i tako njome ispunjava međućelijske prostore što tkivu kože daje volumen, čvrstinu i glatkoću. Koža lica izgleda mlađe, svežije, zdravo i svakako sa manje vidljivih bora.

Međutim, činjenica je da se hijaluronska kiselina sa godinama smanjuje i gubi. Sa smanjenjem njenog nivoa u koži dolazi do smanjenja elastičnosti, zategnutosti i čvrstine tj.dolazi do prvih znakova starenja, odnosno pojave bora. Zato kožu treba hidrirati i dok smo mladi, jer ćemo duže zadržati taj mladalački izgled. Nemačka kozmetička kuća DR. GRANDEL u svojoj ogromnoj paleti ima Hydro Active liniju za muškarce i žene u kojoj možete naći preparate kako za početnike tako i za dugogodišnje ljubitelje kvalitetne kozmetike. Dubinska hidratacija, koja je preko potrebna gotovo svakoj koži, je glavna karakteristika ovih preparata.

Kako do trenutnog efekta hidratacije?

Ako želimo brzo, gotovo odmah, da okrepimo kožu DR.GRANDEL ampule za hidrataciju će vam sigurno dati odlične rezultate. Na bazi hijalurona ili ne, za jutarnju ili večernju dozu, za sve tipove kože. Bitno je samo da sadržaj ampule nanesete na kožu lica vrata i dekoltea, 2-3 puta nedeljno, blago utrljate, a rezultati su vidljivi odmah po primeni. Neverovatno, zar ne?!

Da li je potrebna dodatna nega?

Nakon ampule stavljate kremu. Ako se već niste opredelili za neku posebnu, naša preporuka je svakako Hydro Active Hyaluron Refill Cream. Jednostavno rečeno, 24-časovna krema za dubinsku hidrataciju koja popunjava bore iznutra. Redovnim korišćenjem ove kreme vraćate koži potrebnu vlažnost. A za predeo oko očiju svako jutro i veče umasirati DR.GRANDEL Hydro Active Eye Countur Cream & Mask. Ova maska koja se ne skida ublažava mimičke bore, smanjuje tamne kolutove oko očiju i kesice ispod očiju. Ono što je najvažnije je da pruža tom nežnom delu lica dugotrajnu vlažnost sprečavajući nastanak bora.

Ako želite da saznate koju kombinaciju preporučujemo za početnike koji ne mogu da se odluče kojim kremama i drugim preparatima da neguju kožu pratite nas!

Kolaž zdrava koža (foto: pixabay) 5 ultimativnih saveta za zdravu kožu 1 www.allure.com Mimine šminkerske iluzije Poliklinika Diva Poliklinika Diva: 25 godina brige o zdravlju i savršenom izgledu 1 hand cream_cover KOOZMETIK: Prirodna nega ruku · · · ·