Fotka 12
U VAZDUHU · tech/web

Izgreban telefon. Polomljen displej. Silikonska maska i nekvalitetno staklo koje ruže vaš gedžet. Ako se pronalazite u ovim rečenicama, na pravom ste mestu!

Mobile Outfitters Srbija nudi jedinstvenu zaštitu za vaš telefon i ostale gedžete! U ponudi je Clear Coat, visoko kvalitetna neprimetna poliuretanska folija, koja pruža zaštitu ne samo ekranu, već i čitavom uređaju. Za one sa stilom tu su i Style Skins folije u mnoštvo različitih kombinacija, kojima možete promeniti izgled vašeg uređaja.

Ako želite da u potpunosti zaštitite svoj telefon, Fusion Bumper pruža kompletnu zaštitu od pada uz TriActive tehnologiju koja upija i odvodi udar.

Someone-has-perfectly-placed-Steve-Buscemi-in-the-body-of-Jennifer-Lawrence-perfection-is-so-much-it-scares-5c52e2b6b4750__880 Dženifer Lorens sa licem Stiva Bušemija: Zabavno ili jezivo? Honor 10 Lite naslovna Predstavljen HONOR 10 Lite sa 24MP AI prednjom kamerom, za savršene selfije hp-gq-8jan19_b 6 video igara iz prvog tromesečja 2019. koje morate igrati pexels-photo-583842 Apple ima u planu veliku inovaciju za iPhone uređaje ·