Dog Mugging
U VAZDUHU · urban flash

Još jedan Instagram fenomen preplavio je internet – fotografije simpatičnih kučića koji izgledaju kao da sede u šoljama za kafu.

Ilana Wiles zaslužna je za pokretanje serije slika tagovanih kao #babymugging, ali je ljubiteljka životinja Emily McCracken iskoristila ovu ideju da napravi nešto drugačije fotografije – sa svojim psima umesto dece. Zbog činjenice da su ovakve slike preslatke i da za njihovo pravljenje nije potreban nikakav poseban efekat, ustanovio se takozvani muttmuggin trend. Tokom fotografisanja, vlasnici jednostavno treba da postave šolju između svojih pasa i telefona, te da ih u trenutku mirovanja uhvate tako da izgleda kao njihovi četvoronožni prijatelji sede u čaju ili kafi. U našoj galeriji pogledajte neke od fotografija iz ove zabavne kolekcije koja se svakodnevno uvećava.

Preslatki štenci umesto kafe Otvori galeriju
Supergeil Simpatična reklama za supermarket Usklađeni stilovi zaljubljenih parova u Seulu Usklađeni stilovi zaljubljenih parova u Seulu Qozop Kada mladi i stari zamene uloge Radio S Radio S (i slični): Teror koji Srbija najviše voli · · · · ·