11
U VAZDUHU · urban flash

Božić je došao ranije na interentu ove godine i to sve zahvaljujući prvoj dami Amerike. Melanija Tramp se ove godine pobrinula za božićnu dekoraciju Bele kuće, a način na koji je to uradila, oduševio je internet zajednicu.

Nakon što je direktor za komunikacije predsedničkog para tvitovao fotografije praznične dekoracije Bele kuće, ljudi putem društvenih mreža su počeli da ismevaju način na koji su uredili enterijer najpozatije kuće u Americi.

Upoređivali su sa nekim od najpoznatijih holivudski filmova, kao što je Isijavanje i Panov lavirint. Svi su se složili u jednom, a to je da uređenje više podseća na set horor film. Uz pomoć fotošopa, prikazali su na šta ih asocira dekoracija, a rezultate pogledajte u našoj galeriji.

Tvit direktora za komunikacije Bele kućeOtvori galeriju
Svet Tetovaže koje će vas inspirisati da putujete pagecover 13 hiljada kilometara je malo ako ste stvarno zaljubljeni tommy-back-cover-longshorts-1510771720 Njujorški taksisti poziraju kao modeli za novi zabavni kalendar Seks i mladost Seks nas čini 10 godina mlađim · · ·