Pretty Ballerinas_3
Nekategorizovano

Kako je šoping deo slobodnog vremena i modernog načina života, Pretty Ballerinas otvara svoju prvu café – prodavnicu, gde klijenti mogu da biraju između stotina šik modela obuće Pretty Ballerinas dok uživaju u sveže napravljenom italijanskom espresu ili domaćim kolačima i sveže ceđenom voću.

Café – prodavnica pod imenom Pretty Ballerinas Kafica u ulici Zmaja od Noćaja br. 16, na Dorćolu u Beogradu počela je sa radom 16. maja.

Prodavnica je uređena u prepoznatljivom Pretty Ballerinas stilu – kao sićušna bombonjera, sa neobičnim i interesantnim detaljima, odnosno stilom koji je napravio Pretty Ballerinas prodavnice popularnim i prepoznatljivim širom planete.

Pretty Ballerinas je brend sa dugom tradicijom – ista porodica, iz malog mediteranskog mesta izrađuje cipele još od davne 1918. godine, kada je počela sa kreiranjem i proizvodnjom baletanki za profesionalne balerine. Prepoznatljive su po izuzetno širokoj ponudi stilova i paleti boja, kao i po nesvakidašnjem kombinovanju različitih materijala. Svaki Pretty Ballerinas kalup nosi ime filmske ili muzičke zvezde kako bi olakšao damama da zapamte koji im kalup Pretty Ballerinas baletanki najviše odgovara. Miks ženstvene roze, seksi leopard, elegantne crne i luksuzno zlatne su četiri elementa koja čine Pretty Ballerinas damu jedinstvenom, prepoznatljivom i neodoljivom.

Po prvi put, baletanke postaju moderne pre više od 50 godina kada ih je čuvena britanska glumica i humanitarac, Odri  Hepbern nosila u filmu Doručak kod Tifanija i učinila da postane šik nositi ravne cipele. Danas, Pretty Ballerinas baletanke su izbor svetski poznatih zvezda kao što su internacionalne manekenke – Kejt Mos, El Mekfirson i Klaudia Šifer, ali i svetski poznatih glumica i pevačica – Anđeline Džoli, Lindsi Lohan, Lili Alen, Katrin Hajgl i Kajli Minog.

Godine 2009. Pretty Ballerinas lansirao je kolekciju “lepe male princeze” – baletanke za devojčice, koje se takođe mogu naći u ponudi Pretty Ballerinas Kafice u Beogradu.

Pretty Ballerinas brand ima 80 prodavnica širom sveta u najprestižnijim modnim centrima kao što su Milano, London, Pariz, New York, Beverli Hils, Tokio i Hong Kong, ali i u mnogim drugim velikim gradovima širom planete.

Pretty Ballerinas Kafica Beograd je prva café – prodavnica na Balkanu, nakon što je tim Pretty Ballerinas posetio  Beograd i zaljubio se u bogatu café tradiciju, njegove neverovatne ljude i oduševio se atmosferom koja vlada gradom.