pagecover
U VAZDUHU · urban flash

Javno govorništvo je za neke sasvim normalno, dok kod drugih izaziva veliku tremu i anksioznost. U doba Power Point prezentacija koje najčešće prate javne nastupe u današnje vreme, postoje rešenja kojima na lak način možete da pridobijete publiku, pa samim tim i dignete svoje samopouzdanje za ostatak govora/predavanja.

Sve što treba da uradite je da začinite svoju prezentaciju sa nekoliko zabavnijih slajdova, naravno, relevantnih za temu o kojoj pričate. U tom slučaju nećete morati da počnete vaš govor sa zabavnim anegdotama, ako već za to nemate talenta. Smešni slajdovi će uraditi sav posao za vas.

Ljudi sa fotografija u našoj galeriji su probali da urade upravo to. Neki od njih su bili uspešniji od drugih, ali i manje zabavni slajdovi su bolji od dosadnih bullet point nabrajanja koja najčešće krase tipične prezentacije.

Prezentacije ne moraju uvek da budu ozbiljneOtvori galeriju

pagecover Oni su pronašli svoje dvojnike u muzejima Muškarci i žene Žene kod muškaraca ovu osobinu najviše vole Roštilj sa društvom Kako da kuvanje sa prijateljima pretvorite u ludu zabavu? pagecover Pravio je selfi svakog dana od 12. godine do venčanja · · ·