NASLOVNICA - nd studio_014_cover
U VAZDUHU · promo

Dijana Bursać je osvojila nagradu na konkursu Miss Soleil i tako dobila priliku da se sa svojom drugaricom nađe na naslovnoj strani City Magazina. Ona je poslala fotografiju koju je žiri ocenio kao najbolju, a posle profesionalnog stilizovanja i slikanja usledila je i „prava‟ naslovnica.

Dijana ima 21 godinu, rođena je u Apatinu, a trenutno živi u Novom Sadu gde je student druge godine na Fakultetu tehničkih nauka, smer informacione tehnologije. Dijana voli putovanja, a kad bi je neko pitao gde bi volela da putuje, njen odgovor bi bio Sjedinjene Američke Države.

Dijana je naslovnu stranu napravila sa svojom drugaricom Jelenom Majkić, koju poznaje od najranijeg detinjstva.

„Njena i moja mama su zajedno išle u osnovnu i srednju školu. Kao male, živele smo u istom kraju, išle u isto zabavište, kasnije i u isti razred. Period kad smo se najviše družile je u srednjoj školi, mada smo upisale različite. U tom periodu viđale smo se skoro svaki dan. Sad obe živimo u Novom Sadu, viđamo se malo ređe zbog različitih obaveza koje ima svaka od nas, ali kad se sastanemo, to se nikad ne oseti i mislim da je sada naše prijateljstvo zapravo najkvalitetnije. Kad se sastanemo, najviše volimo da poručimo hranu ili odemo u omiljeni restoran ili kafić i pričamo satima. S obzirom na to da se družimo toliko dugo, mislim da se veoma dobro poznajemo, i uvek možemo da se oslonimo jedna na drugu‟, objašnjava Dijana.

Na pitanje otkud ideja da učestvuje na konkursu, Dijana kaže da na instagramu prati blogerku Dunju Jovanić, koja je jednom prilikom objavila sliku s pravilima za BIC nagradnu igru, a pošto Dijana i Jelena imaju vrlo lepe fotografije s proslave Dijaninog 21. rođendana, Dijana je odlučila da skine aplikaciju i pošalje njihovu zjedničku fotografiju. Ispostavilo se da je bila pobednička.

Dijana kaže da je očekuje burno leto koje je tradicionalno počelo na Exit festivalu. Potom će, kad se završi ispitni rok, s porodicom na more u Hrvatsku, a onda i s društvom na Lefkadu. Do novog semestra preostale dane ferija provešće kod kuće u Apatinu i u Novom Sadu.

RAJICEVA picture Šoping centar Rajićeva otvara svoja vrata 14. septembra Boki Perić Lovefest Glumac Bojan Perić pozivao je posetioce LoveFest-a na odgovorno uživanje Cinestar dan Cinestar dan: Pogledajte filmske hitove u bioskopima za 160 dinara Mastercard, Cineplexx i Delfi – tim za omiljenu sredu Mastercard, Cineplexx i Delfi – tim za omiljenu sredu ·