Nivea Men
U VAZDUHU · promo

Nedavno završeno uzbudljivo finale Lige Šampiona najavljuje još neizvesniju narednu fudbalsku sezonu i upravo zbog toga NIVEA MEN organizuje nagradni konkurs koji omogućava najspretnijem takmičaru odlazak na utakmicu Lige Šampiona u sezoni 2014/2015.

Zadrži koncentraciju, nauči sve fudbalske trikove i pokaži šta sve umeš sa loptom. Poseti www.niveamen.rs

Nagradni konkurs traje od 01.06. do 31.07, a za učešče u nagradnom konkursu je potrebno priložiti fiskalne račune kao dokaz o kupovini NIVEA MEN Sensitive proizvoda u iznosu od najmanje 900 dinara.

Zato, NIVEA MEN poručuje: budite spremni za akciju jer pravi muškarci uvek prihvataju izazove i dorasli su velikim avanturama kada uz sebe imaju NIVEA MEN Sensitive proizvode. Ne dozvolite da vam bilo šta pokvari nezaboravne trenutke sa ekipom na fudbalu i uzbudljive noćne izlaske. Izvedi na teren svoju najbolju odbranu i pobedi iritacije nakon brijanja.

Glavna nagrada:

  • Put na utakmicu Lige Šampiona za pobednika nagradnog takmičenja i njegovu ekipu u sezoni 2014/2015

Nedeljne nagrade:

  • Brazuca, oficijalna lopta svetskog prvenstva u Brazilu
  • NIVEA MEN sportska torba
  • Paket NIVEA MEN Sensitive proizvoda

Igra može da počne – IGRAJ & OSVOJI!

 

Harley Davidson Da li ste spremni? Harley probne vožnje stižu! Global Talent Global Talent: Prihvati izazov, edukuj svet! Bela voda ˝Wine Advocate˝ i Robert Parker sa visokim ocenama za čak osam vina vinarije Tikveš Jump Inn Otvoren Jump Inn Hotel u centru Beograda