My Name Is
PULS GRADA · dizajn · U VAZDUHU · urban flash

Kako tvrde dizajneri zaslužni za stvaranje ovog simpatičnog komada nameštaja, sa ovom udobnom vrećom peska ljudskog oblika više nećete biti usamljeni.

My Name Is naziv je ovog mesta za odmaranje koje je skrojeno po ugledu na ljudski oblik, a samim tim i vrlo prijateljski nastrojeno prema položajima u koje poželite da ga smestite. Eglė Stonkutė i Povilė Šlepetytė, dizajneri koji su osmislili neobičan oblik ovog lazy bag-a, tvrde da je ideja bila napraviti multifunkcionalno mesto za sedenje koje i izgleda zabavno.

Osim što je vrlo fleksibilna, ova vreća koja dolazi u modernim bojama u sebi sadrži i više nego koristan držać za čaše. Kako bi personalizacija proizvoda bila još veća, postoji etiketa na kojoj je – ispod natpisa My Name Is – moguće dodati i njegovo ime. Zaista, ovaj lazy bag počinje da zvuči kao vrlo koristan drugar.

Moleskine Čuveni Moleskine lansira sveske za kreativce Mikser Vintage Market Mikser Vintage & Antiques Market – žena kroz 20. vek Move Smart Living Challenge radionice u Novoj Iskri Braća Burazeri Braća Burazeri: 100% tzarski intervju · ·