page_cover
PULS GRADA · deca

Za mačke važi da umeju da budu neraspoloženi i mrzovoljni kućni ljubimci, ili bar tako izgledaju kada ih gledamo na fotografijama. U slučaju mačke Lilu stvari ne mogu biti drugačije. Pogledajte u našoj galeriji kako se zabavljaju ova mačka i njena najbolja prijateljica, mala devojčica Katherine.

Duo je nerazdvojan još od rođenja Katherine pre četiri godine. Na našu sreću, njen otac po imenu Andy Prokh je fotograf, pa je stigao da slika najbolje momente između svoje ćerke i njene mezimice. Saznajte više o njegovom radu na ovom blogu, a možete i da ga zapratite na Facebooku.

foto: Andy ProkhOtvori galeriju
Sleva na desno_Anamarija Vicek, Michel Saint Lot, Ingeborg Øfsthus Bezbednost dece na internetu u fokusu projekta Telenora i UNICEF-a Photographer-takes-pictures-of-babies-as-never-seen-before-5921bd0088690-1-5922cd2d0b34b__880_cover Fotografije beba koje će vam ozariti lice cover festival sonjavko 3. Festival šonjavka Otvaranje projekta sportom protiv dijabetesa u Beogradu Fudbal dijabetes kup: 1.200 mališana takmiči se na turniru u Kragujevcu · · · ·