Bunt Rok Festival
KULTURA · muzika

„Bunt rok festival“ jedini je televizijski festival takmičarskog karaktera čiji je cilj afirmacija domaće pop i rok muzike, kao i formiranje nove srpske rok scene. Prethodne dve godine zahvaljujući „Bunt rok festivalu“ otvoren je novi medijski prostor za veliki broj mladih autora koji nemaju mogućnost da predstave svoj rad.

Konkurs za treći „Bunt rok festival“, koje organizuje Radio Televizija Srbije i emisija Bunt, je otvoren.

U skladu s višedecenijskom tradicijom, Radio Televizija Srbije kao medijski javni servis na ovaj način ostvaruje svoju osnovnu misiju. S jedne strane, da informiše i edukuje kvalitetnim programskim sadržajem razvijajući kulturnu svest gledalaca, i s druge strane, da neafirmisanim autorima pruži stvaralački podsticaj.  Autor emiisje Bunt i idejni tvorac ovog televizijskog festivala je novinarka Branka Glavonjić.

I ove godine nagradni fond obuhvata novčane nagrade koje dodeljuje Radio Televizija Srbije u vrednosti: 100.000 dinara za I mesto, 50.000 – II mesto i 30.000 – III mesto, nastup na osam najvećih i najznačajnijih muzičkih festivala u zemlji i regionu, i veliki broj nagrada koje dodeljuju saradnici festivala.

Rok za prijave je 02.02.2017. godine i svi zainteresovani mogu poslati pesmu u trajanju do pet minuta, biografiju, fotografiju i tekst pesme na mejl adresu: buntrokfestival@gmail.com ili na adresu Radio Televizija Srbije, Takovska 10, 11000 Beograd sa naznakom za Bunt Rok Festival.

Automatski nacrt Sia objavila video za “Move your body (single mix)” berlin Berlin u muzičkim spotovima Carpool Karaoke miks: Neverovatni „mashup" svih karaoka iz 2016. godine Carpool Karaoke miks: Neverovatni „mashup“ svih karaoka iz 2016. godine web-ana-popovic-PHOTO-BY-Ruben-Tomas Ana Popović: Najbolja bluz gitaristkinja ponovo u Beogradu · · · · · ·