covermagdorucak
U VAZDUHU · promo

U okviru desetog jubilarnog humanitarnog projekta „Magični doručak“, koji se sprovodi u organizaciji Crédit Agricole banke Srbija, kompanije METRO Cash & Carry Srbija, u saradnji sa Sekretarijatom za obrazovanje i dečju zaštitu Gradske uprave Grada Beograda i nevladinom humanitarnom organizacijom Banka Hrane, prikupljeno je ukupno 8,732 tone hrane za škole za decu sa smetnjama u razvoju širom Srbije. Takođe, ovim povodom u METRO objektima prodato je 559 paketića, koji će biti dostavljeni školama i na taj način obezbediti dodatan obrok za đake.

Ovogodišnja akcija, koja je trajala od 1. od 16. marta, obezbedila je dodatni obrok za 35 škole za decu sa smetnjama u razvoju širom Srbije, a u sklopu manifestacije koja je održana početkom marta, tim kuvara iz METRO HoReCa Centra pripremao je obroke za 100 učenika škole Dušan Dugalić, koji su istog dana dostavljeni mališanima.

U okviru akcije Magični doručak kompanije učesnice donirale su i proizvode i sredstva za najmlađe, u čemu su učestvovali i građani Srbije, uplatom na račun Banke Hrane u Crédit Agricole banci i kupovinom posebno formiranih paketa u objektima METRO lanca.

Magični doručak je tokom svih ovih godina pomogao da se za decu sa smetnjama u razvoju obezbedi okvirno 70 tona hrane za 35 škola za decu sa smetnjama u razvoju iz Srbije i na taj način pruži podrška prirodnoj porodici u unapređenju kvaliteta života maloletne dece.

Prvi tim u takmičenjuTrag u boci, prodaja u Koci Trag u boci, prodaja u Koci 2 IDEA na WEBIZ konferenciji u Zrenjaninu Grand Student najjači konkurs Grand Student 3u1 nagrađuje: “Najjači konkurs najjačeg u klasi” Fotografija 3 Vip mobile i „Bitka za znanje“ za savremeno obrazovanje u Srbiji · · ·