Restoran Prime
PULS GRADA · gastro

Prime je fine dining restoran. Kako mu i samo ime kaže, u Prime-u možete očekivati samo najbolje kada je reč o hrani, usluzi i atmosferi. Na kreiranju menija je brižljivo radio ceo tim kuvara i ono što možete probati u ovom restoranu sigurno nećete naći na drugim mestima u Beogradu.

Prime je mesto gde se na najbolji mogući način promoviše ono najkvalitetnije iz srpske kuhinje pa je i moto restorana: “Eat Serbian Well”. Ovaj prestižni restoran svoje goste obraduje novim menijem i jelima nekoliko puta godišnje, ali po zahtevu gosta biće spremljeno i jelo koje spada u klasike ovog restorana. Savrsen ambijent, prefinjen stil, divna atmosfera i hrana koja stvarno prija su karakteristike ovog sjajnog mesta.

Zadovoljstvo ljudi koji vode ovaj restoran je u tome što sve više posetilaca iz Beograda i ostalih krajeva zemlje i jako mnogo stranaca dolazi upravo zbog toga da bi probali specijalitete ovog podneblja pripremljene na prefinjen način koji garantuje apsolutno zadovoljstvo ukusa.

Prime ima bogatu vinoteku. Osoblje je pripremljeno da odgovori na svaki zahtev gosta, besprekornom uslugom, korisnim savetima i detaljima vezanim za meni ili vinsku kartu. Prime je omiljeno mesto. Podsticaj i inspiracija da od obroka dobijete vrhunsko delo kulinarske umetnosti. To je razlog zašto se ovom restoranu uvek iznova vraćate. Ne da biste u njemu samo obedovali već da bi iskusili užitak u hrani. U prefinjenom ambijentu ovog prostora saznaćete ono što se kroz hranu može spoznati: lepotu, kreativnost i kulturu.

cover 10 popularnih zabluda o hrani 18300033_367291407000163_1052894142939529216_n_cover Vazdušasta jaja su novi hit doručak na Instagramu Paštrovski specijaliteti Specijaliteti iz paštrovskog kraja Vrteska-mailer (1) Vrteška II: Počinje internacionalni festival kraft piva · · ·